Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokrijte dug zastavom
RS jaca i od sudbine, niko nam nista nemoze!!
@SvahiliMujo Ma i ne treba niko. Sami ce te se vi samoubiti
A đ'e je zastava?
Skinut i gače,ako zatreba,koliko su poharali bosnu,i nikad ništa nisu platili n iti imaju namjeru. Kuće su se rušile same od sebe,ljudi pucali sami na sebe i kao zato su ginuli..Naša odbrana je bila idite u pm.,zato nam Bokirovići daju od šake do lakta.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
najvolim ove plave
Sta je sa ovim 2 glave? Nema ih vise nikako
A koliki je dug federacije? Vi klix kao da ste izvjestitelji vijesti iz srpske???
E ba.. Vidi u komsije crkla krava
This “entitet” will self destruct in 10 seconds!
Pa duzna je citava drzava bruku milijardi ne samo rs, ne znam kome se vi smijete kad nemate pojma
Jad se jadu smije
Masallna neka da hoce upasti kao grcka tako da se brze radpadne da bude suverena i jedina nam BiH 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Stečaj "Jelšingrada", fabrike alatnih mašina Banjaluka, završen je nakon skoro deset godina. Od 27,8 miliona priznatih potraživanja povjerilaca, namireno je svega 7,3 miliona KM. Stečajni postupak koštao je 2,3 miliona KM. Fabriku šećera u Bijeljini prodadoste Turcima, šta je sljedeće?
Je li ovdje uracunata i vec potpisana suma od milijardu i osamsto miliona KM za 42 kilometra autoputa Banja Luka - Prijedor sto ce se 33 godine davati Kinezima "nako" za cestu po kojoj se niko nece voziti? Neka. Treba pomoci Kinezima. Nije Bosnjo cicija. Ako treba i 5 milijardi iz dzepa naroda - 5 milijardi!
Milorade jesi živ, čuješ li to ovo.
RS = Sjeverna Koreja
Da Bog da poskapali jedite zemlju
Jbg bar spojise gradove sa autoputem i svijetom. Nije ni u FBiH nista manji dug a svi zivimo u nedodjijama
@potencijal haha kako nije manji za 20%
koje gradove, ko se vozi tim autoputem.e moj jaro sirotinja je to teška, de malo odi od kozije cuprije pa dolje do trebinja a gore do zvornika, pa tu je život stao, nema živa čovjeka, djece niti stoke na livadi