Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijena goriva danas bi morala biti oko 1.90 KM po svim parametrima svjetskih berzi, cijene nafte, uvoza, situacije aali to se nece desiti, bolje da cijena bude skuplja nego u Njemackoj gdje je satnica 10 puta veca nego u BiH
U pravu je Bisera, kako ste samo razmazeni. Pa donedavno preko 3 marke placali i sutili, sad palo na 2.5 i vi bi jos nize? Ccc koja nezahvalnost
bila bi 1,5 KM da nema državnih nameta i poreza
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Reću ću vam samo da sam trenutno u posjeti rodbini u Njemačkoj, i apsolutno je sve duplo jeftinije nego u BiH, uključujući i gorivo. Sram i stid da bude državu kako nas pljačka.
Ostani u Njemačkoj, kad je tamo sve bolje, a nama pusti da se patimo ovdje. U ratu smo se patili, patimo se i sad. I ne kukamo previše. Nikad ovdje nije bilo previše, ali je bilo taman. Onaj ko je otišao, naizgled bolje prođe, a puna usta Bosne i patnje bošnjaka. Samo što me nerviraju kad se vrate ovamo, pa ih dočekuju ko da je došao Reis lično.
Hifa Tesanj, 2.36 KM
U Tuzli bingo 2,66 a holdina 2,91…
gdje se moze tocit ispod 2.50?
Ma kakva bolja vremena, to sto gorivo pojeftinuje je znak da svjetska ekonomija ulazi recesiju. I to ova ce biti za pamcenje.
Dzaba što cijena goriva opada kad druge esencijalne stvari za život ne pojeftinjenjuju, a kad je trebalo povećati cijenu svi su nalazili izgovor kako je nafta poskupila.
E ovo je nesto novo...da nigdje u textu niste bar napomenuli da je Foodil Novalić zasluzan za ovo????
ma lupaj po narodu hahaha ko da smo bogatuni neki pa da cemo dobijat lovu na ruke.. svi idu van iz bih preko pickjobs stranice nije ni cudo... A ono najzanimljivije je to sto nnjemacka ima ma nje nego sto cemo mi imat... al tako je ko sisa nas mi smo mali i nebitni...
cijene goriva barem lagano padaju dok cijene prehrambenih proizvoda koje su podignute zbog rasta cijena goriva svakodnevno rastu što ja van svake pamet
Cijene goriva lagano se vracaju dok hrana i osnovne potrepstine i dalje skupljaju
1.76e u Njemačkoj
a satnica?
Cijene nafte padaju, ja sinoc u kupovini namirnica a cijene rastu li rastu i niko ne reaguje a kad je trebalo povecati odmah su digli cijene i to iz nekoliko puta i nabolji vam je primjer hljeb bio 1 KM sad je 1,70 KM iako je psenica vratila onu cijenu koja je bila pred koronu,evo vidite nafta ide dole ali je to sve zbog zaglupljenog naroda svih vjera i nacija koji samo suti i trpi.
Jedna insajderska informacija: ovako je do pola 3. mjeseca, a onda lagano ide na 4KM
Ja na Nestru u Semizovcu (Halidova pumpa) sipao za 2,41 ima 20 dana...
HA ha ha ha hah h Koji plivadonski mozak moras imati da bi rekao (a kamoli napisao) ovako nesto. NAfta je trenutacno jeftina jer Velikom Inkvizitoru odgovaraa da se Rusi previse ne obogate. Ako se nafta prodaje za klikere ($) onda onaj koji proizvodi klikere ($) moze manipulirati (barem jedno vrijeme) cijenu nafte (klikera)
Ide Svijet u recesiju, i to je razlog. A ako idemo u recesiju, kako da očekujemo bolja vremena !!!