gooUser1645779181
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
25.02.2022.
Komentari
31
Komentari korisnika
nisu oni smijenili andeliju zbog rudara nego zbog toga što je on iz SDA stranke,morali su dovesti svog kandidata.Da je neznam kako dobre rezultate imao Andelija kao generalni direktor oni bi ga bez obzira na to opet smijenili samo zbog toga što je u SDA stranci.Simpatizer sam SDP stranke i na svakim izborima im dajem glas ali gledajući šta rade zajedno sa ovim koalicionim partnerima od kako su na vlasti ne vidim nikakv napredak.
izgleda da su nam i statističari završili ulične fakultete pa ne znaju izračunati pravi postotak. sa ovih njihovih 12,8% vrijeđaju inteligenciju svakog normalnog čovjeka.
cijeli život sam glasao za SDP i tako ću i u buduće ali Nermin Nikšić nije sposoban da vodi stranku a kamoli Federalnu Vladu,Na to mjesto bi trebalo postaviti mladog i pametnog čovjeka .
Arsenal je izgubio titulu u zadnje tri utakmice to bi trebalo biti svima jasno
istjerajte to GOVNO iz zemlje
prva dva gola oba neregularna,penala nije postojao,ne znam šta je sudija vidio a drugi gol je postignut poslije faula nad golmanom.
fudbalskog znanja ima definitivno ali kao čovjek je đubre kao i većina Portugalskih igrača.
nedostaju svugdje ali banda nazovi političari koji vode zemlju nezapošaljavaju ih zbog nepodobnosti
šta očekivati od cirkus države
cijene goriva barem lagano padaju dok cijene prehrambenih proizvoda koje su podignute zbog rasta cijena goriva svakodnevno rastu što ja van svake pamet