Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriza je!!! Prema saznanju banjalučkog portala Capital, Vlada Republike Srpske sprema kampanju “Za našu Srpsku”, sa fokusom na biznismene i građane koji rade u inostranstvu, a od kojih očekuje da napune Kompenzacioni fond Republike Srpske. Plan je probuditi emocije i ponovo zaigrati na kartu „patriotizma i rodoljublja“.
Nema sreće na otetom. Sve im se smjenjuje jedno za drugim ili poplave ili zemljotres ili korona ili Dodikova diktatura ili ovo siromaštvo koje je tek počelo..... , a uz sve to nosat po svijetu atribut genocidaša.
bitno je da dolaze u Sarajevo da rade za manju platu tako da nama iz FBiH ubijaju prosjek
Dace dodick po joju za izbore! Bice pare...
Veze s vezom pročitajte dobro Text kako je napisan odmah se vidi da je sve laž.Sve je
Vidi šta piše 988 miliona ove godine a prošle 1,2 milijardi hahahaaaa.
Propali bještački projekat the šhumska
sta ce oni trosit kad nemaju ni felera
@gooUser1582885899 Naravno i krave lete :) Sad me strah da ne uletite u platni sistem BiH sa novim valutama. 1 kupus = 2 krompira fiksni tečaj
@LabiaMajora e cuj ovog goojuzera kandila iz entiteta Republika Tamjan, pa za godinu dana 80 posto stanovnistva ce se radovati kad vam dodju sleperi Pomozi.ba, ako budemo dobre volje da vam ih posaljemo.