Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To vam kraj na izborima, zovite poskupljenje kako hoćete.
I narod ima crvenu liniju a to su cijene struje i hrane.
Poskupili su vec sve sto su mogli sad ce zakucati sa strujom. I bez toga od mene glas nece nikad vise dobiti. Previse je drugih aferima. Od davanja pra Gorici Dodik pa dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Daju primjer Njemacke na golom narodu, haha
Moze ovaj direktor bez zavrsene skole pricati sta hoce. Ako ne napravimo BLOK 7, mi necemo imati vise svoju struju nego cemo morati uvoditi redukcije.
HDZ-ov Aluminij u povlaštenom položaju jer teleća glava ne smije protiv gazde Dragana a vi glavonjini glasači, vi će te platiti cijenu i neka će te.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi mu face one klasicne uhljebarske
Šta će oni sa silnim klimama i elekrtičnim radijatorima. Treba da poskupi upravo tim koji se griju na struju.
Puši kitu
Svaka šuša ugradila klimu na kuću da se grije, majstori grijanja postali bezobrazni i gladni ko džukele. Naplaćuju i zarade više nego oni u Berlinu.
Oktroisani nastavljaju sa provodjenje agende bolesnog zapada. I ovo je promjena koju su nam donjeli ? Kad se SDA vrati necemo je se rijesiti narednih 100 godina i sve zahvaljujuci Kolutašu , Njivi i pametnom Fortici duginih boja.
Ništa onda, u maju ide troosovinac pun ćumura, a ostalo je i starih cipela i namještaja, pa vi uvodite blok tarife. Ima da začadim do Otoke.
Čuj logike, pa ako sam trošio više i plaćao sam više od onog ko troši manje
I pored struje toliko isto i mrežarine. Plus ostale nekakve takse na brojilo, obnovljive izvore i sl.
Imali smo struje za izvoz da NE kažem na bacanje sad se krpimo i povećavaju cijenu iste jer grcaju u dugovima !!!!!
Struja ce poskupit,to je zakljucak,samo zamotano u priču o štednji.glupost.
Ove blok tarife već u RSu proglašene neustavnim. Poskupljenje , "da ti uđe a da ne osjetiš."
Izvoz struje iz FBiH pao za 60% - Koji su razlozi? EP BiH je izgubila svoju izvoznu orijentaciju koju je imala dugi niz godina. EP BiH je došla u ovu poziciju najviše zbog drastičnog smanjenja proizvodnje uglja. Daleko je ta 2050. godina kada smo se obavezali prema Energetskoj zajednici za dekarbonizaciju i nultu emisiju CO2. Treba održavati postrojenja, izvlačiti iz njih maksimum, pogotovo sada kada još uvijek nismo penalizirani za emisiju CO2, ne plaćamo te karbon kredite.
Poređenje Bosne sa Njemačkom vam je vrh. U vrijeme Fadila Bosna je izvozila struju Njemačkoj pa su posljednjih nekoliko godina bili izvozi u milijardama KM. Fadil je održavao ovu cijenu što je kupovao kada je bila jeftina, a prodavao kada je bila skupa. Navukli ste narod na toplotne pumpe i klime da se griju i sad će grijanje biti skuplje nego na ćumur, plin ilj pelet.
Ako je normalno da građani arapskih zemalja placaju skupo naftu, normalno je i da nam nametnuti poskupe nas resurs struju. Zato su i nametnuti da nas dovedu u dužničko ropstvo.
Faaaadileee , vraatiii se, I ti , I vlada federacije
Oktroisani agendasi
Bajazit je za ove izmislio svijet