Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte sve sve Fikretu
Gledajuci realno, Fadil Novalic je najvise uradio do sada i vidljivo je da je do sada najbolji premijer Federacije, ne bitno sto je iz SDA stranke, jer stranka kao stranka na stranu, a Fadila treba posmatrati odvojeno od toga, jer covjek je dokazani biznismen i radnik, koji u svojim firmama zaposljava mnogo radnika i omladine. Bili su znamo svi i Nermin Niksic premijer, koji je definitivno bio najgori premijer od kad postoji Federacija,koji je sve institucije doveo do kolapsa i propasti.
NAMA JE SIMPATICNO gledati kako Klix, SDP/NS/NiP funkcioneri, clanovi i kvazi botovi pjene, bale, lazu, izmisljaju, potvaraju na sve one koji se veoma uspjesno i dano-nocno bore za nasu privredu, a oni iz toplih stanova smisljaju i provode agresivnu kampanju za lokalne izbore, samo kako bi dobili koji glas od gradjana. To svi gradjani i potencijalni glasaci vide i nece sigurno glasati za te ublehase, koji i ne pokusavaju da spase gradjane od Corone. Puna podrska Fadilu Novalicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sultaniji da das 100 miliona ona bi to spiskala za dan
Da njoj damo, parkirali bi na zlatnim trotoarima.
Pricajte vi sta hocete, ali evo vidimo Fadil Novalic i Federalna Vlada radi odlican posao i predlozili su efikasne i ucinkovite mjere koje se trebaju postovati i primjenjivati od svih institucija i gradjana bez izuzetka. Okupio je Fadil Novalic sve koje treba da daju svoj doprinos u suzbijanju sirenja opasnog Coronavirusa. Puna podrska za Federalnu Vladu i Fadila Novalica u daljnjem radu i u zastiti zdravlja nasih gradjana. Sretno ozdravjenje najboljem i najpostenijem Premijeru Novalicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E zbog para ovih i izmisljate nove valove korone i potplacujete medije, stranice, a i ljude za potpise. Isplati se zar ne. Ipak dobijate velike pare, a ovamo se kuka propada ekonomija. Mrs u k....
imali kod vas igdje naroda..on je izgleda dobro u glavu l pogodzen
"Nakon šest mjeseci smo uočili da su neke grane prošle katastrofalno loše kao turizam, hoteli, prijevoznici, aerodromi apsolutno nemaju prometa, a izvoznici su ugroženi. Oni nemaju potražnje na zapadu, a ona će se pojaviti kad se pojavi vakcina", izjavio je." Trebalo mu 6 mjeseci da svati ono sto je moja nana jos u Aprilu znala.
Sve Baketu da se da, Sebijica mu je dozivjela stres za budzet zbog kazne od 20KM. Mora dobiti 100 miliona da se pribere malo.
https://www.edx.org/course/digital-marketing-strategy
Posto mi stalno ukidate komentare, evo jos jednom: Dabogda crkli svi rekom! Dzavo vas odnio vise pa nam se jednom skinuli s grbace!!! Jel sada jasno?
Privrednim subjektima koji su na nuli ili blagom minusu zbog korone.Dugogodisnjim gubitasima ni marke jer ni u normalnim okolnostima nisu u stanju da stvaraju profit.
Je l' Sejdo u kombinaciji?
podjelite to izmedju sebe ba
Kako on moze nesto da djeli a upleten u kriminal ima optuznicu on bi prvo trbao podnijti ostavku a ne da djeli nesto
Ali je jedno sigurno ZENICI 0 KM kao i do sada .
Znam kome nece podjeliti
Svima ba... ko ce to sad skontat kome treba kome ne. E da Bog sacuva drzave i kurchine
Cuj svima ili samo pogodjenim??? Pa ko to nije pogodjen?! Crkli dabogda svi redom, da vas hoce voda odnijeti direkt u kanalizaciju u novembru da vas moje oci vise nikad ne vide!
@HomeSweetHome osim ako vas nekad budu sprovodili do centralnog, eh, jedino tad zelim da vas vidim.
Ne razumijem ove SDA botine. Toliko minusa ali opet pišu. Ne znam šta im računaju Izetbegovići. Valjda da napišu šta bilo bez obzira na minuse.