Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je taktika, da buduci narastaji imaju domaca bogatstva!
Pošto su šume isjekli, ostalo je da čuvaju kamen za sljedeće generacije. Bravo!
Pa šta, radije se zapitajte kako je tako glup i težak elemenat jeftinije uvesti i transportovati iz Kine nego kupiti domaći. Kod nas ako je nešto domaće to se cijeni kao da vanzemaljskog porijekla i proizvođači samo govore " ne isplati se"
Zato što se kopa ručno
U Kini takve poslove rade osudjenici za nis, a ovdje moras dobro platit radnika.Ni Bosnje nece da rade taj posao za male pare.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nepismena bagra nema vremena da razmislja o bilo cemu jer im je dobro. Lova, nekretnine, ku*ve, auta sve na dohvat ruke. Oni da razmisljaju o stvarima za dobrobit drzave i naroda??? Varamo se
Tako i treba
A onaj sto ima hotel/motel na ulazu u Mostar skidao (krao) kamen sa kule negdje pored Stoca.
Kad se uvozi bere se dobar porez a nema i neke više matematike ,osigurava plata u državnoj "firmi", nema veze što država propada na račun običnih smrtnika.
Mi smo svi kolektivno budale
Zato sto je Bosna zatvorena trgovinski. Drugi proizvide jeftinije I zato je strano jeftinije od domaceg. Za Bosnu je vrlo vazno da se uveze u Otvireni Balkan I pocne Srbiji izvozit kamen a putem Srbije Rusiji I Kini. Samo Bosnjake nazalost predvode viktimolozi I izolacionisti koji unistavaju privredu dok laprdaju o genocidu, tako da ce zemlja sve vise da propada.
Boze sacuvaj nas! Pa ovo nigdje nema na planeti zemlji, osim u BiH...
Dno
Ma gdje cemo iz nase Hercegovine bolje uvoziti iz Kine i Italije , bolje njima pare davati
pokrasce oni i kamen samo dok dodje na red
Nije to tako jednostavno kao sto stoji na papiru. Kinezi imaju najjefinije skoro bas sve. Zasto im je sve najjeftinijie? Prvo satnica im je 2km plus usavrsena proizvodnja i skresani njeni troskovi do poda. Tu bas nemozemo puno ali zasto kopirati zapad u pakovanju vode i prodaji kad je 10 puta jeftinije odrzavati ciste rijeke i izvore. Cista voda je ukusna sama za piti, flasirana nije bas.
Sto ga ne idu pokupiti ovi iz Sarjeva.....memememm
Pametnom dosta a šta očekivati od prijeratne fukare koja je prije 90-tih živila od kredita i zaduženja a sad se dočepala vlasti već da se samo zna zaduživati.Nema tu domačina koji bi ovo znao usmjeriti u pravom smjeru.Umiju samo širiti mržnju i netrpeljivost i na tome evo 25 godina jašu.Nedavno kad mi trebala zastava BIH odem u Peni pogledam deklaraciju-Kina.Pa ni zastavu platnenu neumijemo napraviti.
Lopovska zaostala primitivna kriminalno mafijaska vukojebina zvana balkan, to ti je to
ovo bi drzava trebala uzeti i prodavati kao proizvode odmah veci BDP