Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj uvedite više liniju SA>>Split i da bude povratna karta maksimalno 400-500KM..
Treba nogirat Orbanov Wizz Air i trazit Rayan Air ili trazit neku drugu nisko budzetnu kompaniju. Nenormalno je da Orbanov Wizz Air pravi biznis od nekoliko milijardi eura u BiH, na Tuzlansom i Sarajevskom aerodromu, a da mi to balijski samo gledamo.
Milijarde EUR? Imaš li predstavu koliki je BDP u BiH?
Odlična kvaliteta jedino da su cijene malo niže...
Prije dvadeset godina niko nije znao sta je avion niti je skoro niko putovao osim busom autom itd i sad zadnjih pet godina nesto to kao vazno e pa sad se opet svi vracaju u kameno doba jer ce avio firme jos gore propasti gdje ce to sad nekoj putovati niti se ima para jos nova pravila
Ispod kojeg kamena si ti izronio?
prepali se sankcija.pa se sad polegutili.
Ko bude letio sa ustasama,nek se srusi
s nama je najljepse letjeti.
Jel i ljubomora bolest, ili si ti stvarno bolestan
U Bosni 3 aktivna aerodroma, a u Hercegovini 0. Baš imamo vrhunske menaĐere.🙈
Vama su jedino pare bitne i subvencije koje ste dobijali od Vlade Federacije da letite za Mostar od taksi prikupljenih sa sarajevakog aerodroma. Nema vise! Dok god vas vlasnik, Vlada RH, podriva nas suverenitet, dovidjenja-prijatno!
Kako nemamo? Kad kazem mi, mislim na BiH, ne na jedan narod. Pojasni molim te :)
Prvi let Croatia Airlinesa iz Zagreba za Sarajevo je bio nekada 1991. godine, još uvijek u vrijeme SFRJ. Tada su iznajmljivali MD-82 od Adrie Airways.
Super...eo ne znam sta da kazem
Da, da, pogotovo obzirom na našu ambiciju da pokrenemo podružnicu Kamenjar Airlines u Livnu.
Pare su uvijek bile i ostat ce vazne za nas