Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi moj klavirdzija, fabriku je nemogu e jednostavno ugaziti ili zatvoriti. nije mikser da je palis i gasis kako hoces. pokusaj otvoriti piljaru pa pricaj o biznisu. kako mi se iz tvog komentara cini, nisi bas nesto pametan.
evo vidis da mogu i ja odlucivat. pogledaj rezultate pregovora.ne odlucuju samo vlasnici kapitala. ima tu i drugih, onih koji ocekuju od te fabrike nesto i koji se zovu stejk holder-i, a to su prije svega upkslenici, pa lokalna zajednjca,vlasti, kupci, fdobavljaci... ma sta tbi covjek da kaze o auto industriji kad razumijes nivo piljare.
Vidiš da si pamaetan koliko nisi skontao bi da se resttruktuiranje naravno mora provesti i to niko nikad nije osporio. No nacin na koji to treba uraditi je izmjenjen od prvobitnog: "ogovorili smo se da se traže potencijalni kupci tvornica sa zadržavanjem radnika, opreme i programa u Srebrenici i Sarajevu. " Kakotvoje obje mozdane celije ne mogu ovo shvatiti nisam ti ja kriv. A sta mislis, sta poslovno restruktuiranje po tebi znaci?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)