Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerojatno od stida i srama, posto je hostaplerku Dzemilu bivsi muz izprosipao kao rizu u Avazovom serijalu od nekoliko nastavaka i kako je ex kozo*ebica opustosila nekog starog Jevreja( to je bio sav njen biznis tamo) a ovdje prosipala svoje lazi i prevare sebi slicnim iz SDA.
@fbUser1560802169 Gospodja Dzemila/Djemila kako se vec zove, je oduvijek bila prividna "uspjesna biznismenka" u Australiji. Posto nikad niko nije cuo za nju, njene firme i kako je zapravo stekla to svo bogatstvo. Kao "honorarna konzulica" nikad nije objavila svoj CV (resume) da vidimo ta 3 fakulteta koja je zavrsila, jer zna da bi odmah bila provjerena od strane tih institucija. I da covjek doda na sve to - nema je na listi 100 najbogatijih ljudi Australiji!
Pazi sad kako će ga Bošnjo u stečaj za godinu dana. Još ako je iz Sda možda i za pola godine...
I od sad Flybosnia ce letjeti dole na zalost.Imati veliko svjetsko ime na celu i staviti nekog malog lokalnog bankara,e sto ste glupi.
Ode Chris, dođe Tarik
Ovaj Bilalbegovic je ponajmanje “nas” covjek. Vise proveo u Americi nego u BiH.
Yebashe te Bosnjaci moj Krise... Nas covjek je u principu glup. Pa isplatilo se drzati ovog Australca samo zbog imidza koji daje kompaniji. Koliko god to meni smetalo...ipak je drugacije kad se neko zove Chris Gabriel i prica s onim Aus akcentom, nego kad se zove Tarik Bil...nesto. Da imalo mozga imaju, ako vec ne mogu njega zadrzati, trebali su drugog stranca dovesti. A ne ovako...
Zamjerila se Sebiji konzulica
Ubleha prava. Tacno sam znao.
Izgleda ko da je poceo kraj flybosnia
Bakir kao neformalni vlasnik, a to je 100% sigurno, ih doveo o otjerao. Oni mislili da su neki faktor i da imaju aviokompaniju, a u stvari samo su dali svoje ime da se ne bi ridjokosi eksponirao. Kao sto je slucaj sa hotelima i trznim centrima gdje su vlasnici neki Arapi ili Turci.
Ova Džemila i đuvegija joj izgleda neki obični petljanci
FlyBosnia je privatna kompanija i ne bih rekao da ce vlasnici tek tako ostati nijemi na eventualnu korupciju u redovima firme. Svakako mislim da je Bakir suvlasnik, a bar njega ne smiju krasti.
ja bi prije rekao da nije bio timski (SDA) igrac - pomagac izbijanja para i svih mogucih kadrovskih "rijesenja", pa mu navodno nisu produzili ugovor jer navodno ode 'coek' kuci, u Australiju...
Doslo im iz guzice u glavu! Vidjeli da ima ovde gorih od njih samih!
Nas treba zakonom zabraniti na svim višim pozicijama