Drugi objekat u gradu
112

Burger King u Grand Centru na Ilidži: Nova destinacija sjajnog okusa

Burger King od sada pronađite i u Grand Centru na Ilidži (Foto: I. Š./Klix.ba)
Burger King od sada pronađite i u Grand Centru na Ilidži (Foto: I. Š./Klix.ba)
Godinu 2024. Burger King započinje uz odlične vijesti za ljubitelje sočnih burgera i nezaboravnih okusa. Posjetite njihovu najnoviju lokaciju u Grand Centru na Ilidži i uživajte u kraljevskom tretmanu uz jedinstveno pripremljena jela na žaru od svježih sastojaka.

Nastao 1954. godine, Burger King neprestano se razvija sa ciljem savršenstva, zadržavajući temeljnu filozofiju “serviranje ukusne hrane brzo i efikasno”. Svaki zalogaj u Burger Kingu nosi pečat tradicije i stručnosti.

Poznat po vrhunskoj kvaliteti hrane, Burger King se također ponosi predanošću zajednici. Gotovo 100% restorana su u vlasništvu i pod upravom neovisnih franšiza, od kojih su mnoge porodični biznisi, donoseći neodoljive okuse zajednicama desetljećima, stvarajući nezaboravne trenutke.

Burger King
Burger King

Ove godine, fokusirani su na inovacije koje će obogatiti tvoje iskustvo uživanja u hrskavim burgerima i jedinstvenim prilozima. Kombinacija svježih sastojaka sa posebnim umacima, donijeti će vam novu dimenziju okusa koja će vas ostaviti bez daha.

Godina 2024. donosi vam iznenađenja, uživanje u okusima koji osvajaju, nove proizvode, posebne ponude i nagradne igre.

Posjetite ih na jednoj od tri lokacije u Bosni i Hercegovini: Grand Centru na Ilidži, u City Centru u Sarajevu ili Mepas Mallu u Mostaru, pratite ih na Instagramu i Facebooku i saznajte sve uzbudljive novosti.

Burger King vam se zahvaljuje na povjerenju.