Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje nece zaobilaziti kad je Sarajevo jedini glavni grad u Europi koji nema direktan let za London. Uzas!
pa ja a oni su lijeni da presjedaju ...
Dijaspora su jedini turisti u BiH. Jos neko vrijeme dok je starije generacije.
..ni jedan turtist ti neće doći u Sarajevo avionom, (zanemarljiv broj) to je više za potrebe biznis klase i poslovne ljude, preskupa bi i bila relacija, u jednom pravcu, a kamoli povratna! Oni većinom dolaze autobusima, vozovima ali ne maksuz u BiH nego usputile obiđu sve što mogu! Ne treba ih j***t jer je svaki turist dobrodošao a oni su malo richer nego mi i ostali!
Postovani drzavljani BiH, ocigledno da niste ni svesni koliko lepu zemlju imate, samo trebate malo na imidzu i promociji da radite-to je moje skromno misljenje. Pozdrav iz Srbije!
zaobilazimo i mi njih i pola evrope pa se ne qrcimo
kakvi britanci, seljaci, a oni u londonu svi došle isto ko i kod nas u rajvosa :D
i tvoji su odnekud došli u Sarajevo! ne kurči se!
pa realno i da dođu sta ce vidjet ovdje ...sebilj koji mogu ja napravit kuci, golubove da seru po njima, miljacku koja smrdi, cigane koji ih na svakom cosku vuku za rukav daj daj, tramvaje koji su strai po 50 godina. Mislim nije sve tako crno al pogledajte malo Macedoniu ljudi su nas presli u svemu
Sarajevo je postalo mjesto opasnog življenja za domicilno stanovništvo. Preporuka, obilazak u širokom luku.
i ne trebaju nam britanci. kada ih vidim po dubrovniku zivot mi se zgadi
Jebat im mater !!!
Samo ne oni... Škoti i Welšani su dobrodošli ali britosi su ljigavci
Britanci su i Skoti i Velsani, bravo za tebe..
Zna se na koga mislim ali izvini zbog pogrešnog termina, naucio ih zvat britosi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dovoljno je vidjeti danasnji clanak u avazu, kako su oslobodili dvojicu napadaca na japanskog turistu zbog "neregularnog prepoznavanja" da kazu, hebite si mater. Nisu englezi glupi, oni idu kod divljaka samo da bi ih kolonizirali. ako ne smiju onda ne idu nigdje.
britanci su najveci glupani,sta ce nam
E neka si ti pametan pa neka sve ide u PM