Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za domaće tržište uvozimo iz italije i poljske a sad ćemo kao da izvozimo... neka prevara je u pitanju ko da gledam....
@SIRRALEX , Uvoze ga firme i marketi koji nabavljaju jeftino meso iz drugih drzava i uvaljuju hamelj našem narodu... Zbog tih seronja nam i propada privreda.... Zato mi je bolje kupiti domace meso od komsije ili rodzaka.....
Znaci prodat njima sve što valja,a oni nama uvalit otpatke ...
Ma sad ce im ovi nasi utusit ono kurbansko meso koje stoji zamrznuto , sta arapi znaju :))
mi u bih nemamo stocni fond toliko je mali kad bi sve poklali za seda dana bi sve pojeli.vec par godina je sve uvoz sve su ovo prevare jedemo smetlje
Misle arapi su glupi pa im mogu reeksporgovati kao rusima!
Izvozit ce ovdje uzgojeno dobro meso a nama ce uvoziiti staro 30 godina zaleďeno, nidje logike.
Hajd bar imamo goveda na izvoz.
Kad bi se pripadnici svih religija odricali zlih djela kao što se odriču nekih prehrambenih artikala - zla ne bi bilo!
Evo dobre prilike za zasrat' kao s jabukama i mesom za Tursku.
Kakvi komentari o mesu iz Poljske, Italije, Argentine, pa zamisli tek reakciju poljaka, italijana, turcina, arapa, svabe... kad vidi da je meso iz BiH, sta tek on treba da pomisli o takvom mesu s obzirom na rejting drzave.
samo da ne bude uvoz iz poljske pa izvoz u dubaji..
otkud BiH toliko goveda?
Samo nek je halal
A uvozimo iz Poljske, Austrije, Italije da bi mi jeli. Kako?
@Cantona7 Zalosno je da nase domace kvalitetno izvozimo a uvozimo smece iz eu.
Koristim priliku i za moju nanu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati satore, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nana fino izgleda. Mozda cemo sa satorima ispred skupstine pa da je lagano i dostojanstveno demoliramo :)
još da ga imamo...
ne daj nikome nase bijelo meso ...