Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"život mi prodje dok se vi napijete kafe" - (sergej trifunović, bure baruta)
Kupujem domace - Vispak, Klas i ostalo, necu da jacam Nestle brandove od kojih se pola proizvodi u Srbiji. Nestle je kupio Centroprom Beograd, a i Thomy majoneza se u Srbiji prozvodi a onda plasira na trziste BiH. Zar treba Vucicevo biracko tijelo finansirati?
@Counterforce j...no vispak ambalaza prijeratna a ko zna sta je unutra
Svjetski smo prvaci u ispijanju kafa (turskih,nescafe, ).
Bosanci i Hercegovci su poznati guzicari nessasi dok nestle trlja ruke!
Kupujmo domace,bojkot židovskog smeća
To nije kafa. Mješavina svega pa se trujemo
Ne valja vam broj. Meni se jedna prosula. Vele dobitak. Evo dobio sam mogucnost da komentiram.
Cak i kuci imam dobar espresso aparat!Ujutro espresso, kasnije cappuccino s pjenom da kasika ne moze kroz nju propasti!Illy kava, s mlinom, frisko mljevena,,,Cuj nes..
Pravi Bosanci oduvijek su pili,piju i pit će Bosansku kafu.Te nekakve,Nes kafe,3 u 1,101 u 1,i ostale idiotarije su za dalebu.
Nestle inace tim parama, izmedju ostalog, finansira gradnju fabrika/dobavljaca na okupiranim palestinskim teritorijama...
'nači dnevno prodate 360.000 kafa... Žestoko...
Napaćena sirotinja :))...Bog zna koliko je još "utrošeno" duhana i rakije u kombinaciji sa antidepresivima i anksioliticima...na granicu postaviti ogradu i tablu: PSIHIJATRIJA !!!
Zato smo ovako i uspjesni!
A sta je sa cinjenicom da je Tommy zabranjen u Evropi?
ĐE NAM STANE :)