Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vodite čovjeka psihijatru, dok ne bude prekasno.
volovska ili konjska kola ?
i jos ti izda racun kao sve je ok :)
Rijeci BiH i najkvalitetnije ne mogu zajedno u istu recenicu nikako.
moze cak i kvantitet, ako tako gledas heh
Hahahah sta reci a ne zaplakati ...
E iskreno, odavno nisam procitao vecu 'bombu' ....
OVI STRUČNI SARADNICI KAO I ANALITIČARI, SVE GO NEPISMENJAKOVIĆ ČUJ MAJMUNA ZA 2-3 GODINE AUTOBUSI PREŠLI PREKO MILIOM km. E MOJ STRUČNJAK PODIJELI TO SA DANIMA PA VIDI DA JE TO NEMOGUĆE.
kako lažu majko mila..na Remis-u koji ima svoga tala u IPI-u netrebas ni tockove da bih prošao tehnički...bitno je samo kupis policu VGT osiguranja..eto tako funkcionišu najbolji TP na svijetu..
Mozda jeste ako pod svijet misli relaciju od Ilidze do Alipasinog. Bog vam dao zdravlja, 18 godina prosjek statosti?! Ja sam morao djecu u drugu sobu odvesti da procitam clanak do kraja
Prošle godine, moj auto prošao tehnički pregled, sa istog sam ga odšlepao do majstora. Toliko...
Ja mislim da ni ovaj covjek ne vjeruje u to sto je rekao. Do sada sam uspio registrovati vozilo kojem je pod korozirao skoro do propadanja nogu kroz isti, vozilo bez auspuha, vozilo sa neispravnim kocnicama, vozilo sa neispravnim sistemom za upravljanje, vozilo koje cadi kao sulunar, zanimljivo je sto nikad nisam platio ili pocastio radnika na tehnickom, jednostavno ako on ne zeli dati tehnicki ima drugih koji to jedva cekaju. Tehnicke treba kontrolisati i kaznjavati zatvaranjem, to je bar lahko, inspekcija saceka nekog krsa koji izadje sa tehnickog i vrati ga ponovo na tehnicki pregled, ako ne zadovolji napisati kaznu tehnickom od 10000 km, drugi put 20000 km, treci put zabraniti rad, ugasiti firmu i zabraniti preregistraciju tog servisa na drugo lice.
...šta reče i osta živ...
"Bojić: Tehnički pregledi u FBiH jedni od najkvalitetnijih u svijetu" Ma pusti da svijet nešto kaže o tome. Ja ti Bojiću ne vjerujem. Ne! :)))
HAHAHAHAHAHHAHA
Ovaj nije normalan! Da li on cuje sebe sta govori? Da su tehnicki kako treba, pdedest posto vozila ne bi proslo! Uvozi se samo smece iz EU,ovdje prolaze tehnicki od prve! Uzas!
Objektivno, stanice za tehnički pregled su dobre a možda i bolje od ovih u susjedstvu ( govorim iz iskustva ) , razlika je u uposlenicima na stanicama. Ovdje mito traže i očekuju i kad ti je vozilo tip-top , a za 20 KM prolazi i vozilo koje očima vidio nije ( ovo vrijedi za sve stanice u malom entitetu ) ...
ukaki do kragne!!!
Prije bi rekli da nije žalosno bilo bi smijesno..e ovaj clanak i ovi likovi koji se pojavljuju u glavnim ulogama su i žalosni i smijesni...Ovdje su samo zdrmane pare iz buđeta da se nastampa bllten a sve ostalo je magla...
E ovo nisam znala. Svaki dan čovjek nešto novo nauči. Blago se nama.