Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Letio iz Tz puno puta i sve ok. Kupis kartu online, chekiras se online, dodjes, ukrcas se , odletis , ne progovorim sa zivim covjekom. Ove primadone sto im ne moze niko ugodit ljubaznost trazite po turskim hotelima
bravo druze za komentar, ima li gore nego kada se opanak pocipeli...
Bio je vec i prosle godine u planu, cak su i ksrte bile u prodaji. Prvo skoci pa reci hop. Aerodrom treba biti pristupacniji. Svaki aerodrom ima neki Shuttle bus do veceg grada. Javni prijevoz do aerodroma ne postoji. Parking se treba urediti i ukinite onu cigansku taksu od 2km.
Eto u Sarajevu sve sa crvenim tepihom docekuju...samo kenjate...koliko para toliko muzike...ko voli nek izvoli...kome je bolje negdje drugo bujrum brate..
Sijedišta u Rajanu su postavili neka tanka jeftina i nagurali hi da nemaš mjesta za noge, WizzAir ima odlićna kvalutetna sijedišta i za Rajana je prva klasa
Vratiti cim prije Eindhoven. Obustaviti takvu liniju gdje su avioni uvijek bili puni je neshvatljivo. Davno je Wizzairu trebalo uvesti konkurenciju.
Sve sjajne vijesti a rade sa gubitkom,kad seljadiji daš aerodrom.
Najveci turisticki potencijal Tuzle: Bingo Sicki
Najneljubaznije osoblje na Aerodromu na koji sam sletio,Nikakav pristup do Aerodoroma..
Iz Tuzle poljećeš u Beograd sljećeš!😂🤣👍
Ma kakvi mi ljudi kad vide one ciganske taxe od 2 km sjebace se
ako se nisu do sada shebali neće ni ubuduće...
Zadnja rupa al bar se trude.
"Meho"...sve sam rekao ovim...
Puno veci turisticki potencijal je u Tuzli. Ipak su slana jezera, Kalesija, okuke prema Bijeljini i Tunel prema Gradačcu atraktivniji od Starog mosta, Bune, Kravice i Medjugorja. Zato mostarski ne moze. A nije zato jer su nesposobni i lopovi.