Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasicno plansko unistavanje firmi da bi se smanjila vrijednost istih i da bi ih ratni profiteri uz pomoc politicara mogli kupiti za mizerne cifre,a radnike istjerali na prosjacki stap,pa im i ono zaradjeno ne daju i niko nizasta ne odgovara,nama treba zatvor na tom mjestu da pohapsi bandu koja je dovela do tog stanja.
hotel u tom dijelu grada???? moze za kurvaluke i sofere, tu normalan insan nece zaci. sumoran kraj, pun sirotinje, smrdi, blizina industrije, fakat moras bit debil da tu pravis hotel, osim ako nece biti neko konaciste za 20 maraka
ili pranje para
za vas mladje ili koji niste iz tuzle, da ukratko objasnim sta je bio TTU nekad. ova firma je pravila, izmedju ostalog, transportne sisteme za rudnike, da izvlacenje rude na povrsinu. toliko su bili kvalitetni da su kupci tih sistema bili i njemacki i austrijski rudnici. ljudi su imali plate do neba, od masinbravara do inzinjera. moj punac kad je otisao u penziju iz TTU 1989. godine imao je penziju ravno 1000 njemackih maraka.
a danas dodje seljak sa sumnjivim kapitalom i politickom pozadinom i kupi sve ovo dok pojede burek. to je nama nasa borba dala. ne treba nama karadzic i milosevic, mi smo sami sebi najveci dusmani. zato senade ako citas ovo, smanji marvi plate na 250 maraka, nek pocrkaju
@Dubajic Pa prije 3-4 godine moj prijatelj radio, noj stop se radilo u smjenama, nije se stizalo posla završiti, al plata nema.
narode okani se komentara po ovome s___ranju od klixa, oni zaista svaku napisanu istinu cenzurisu i brisu i zato su debelo placeni.
Ma trebao je Konzum Kupiti, šta će Bingo? ;) Pa da on nije uzeo, ko bi? Zjapilo bi godinama, kao što i neke druge lokacije zjape. Kao što recimo zjapi Dom Penzionera na Nedžarićima.
@Mirsoamerikanac mozda je bolje da zjapi i ceka neka bolja vremena i bolje ljude od senada binga i njemu slicnih.
Najgori su ovi neradnici sto nece nista da rade i smiju se drugom sto radi za minimalac jer ne radi on/ona to sto voli nego sto ga je muka natjerala, uglavnom kako god radi posteno ne krade ne vara, dok vecina ovih neradnika trazi od roditelja za kafu i šišu sa 30 godina u guzici sa najnovijem telefonom dok pije kafu 3 sata od 1,50km i svi drugi mu krivi.
TTU je bio dobra firma,strucnih zanatlija, nema sta nisu znali napraviti.Svemu dodje kraj pa ce tako i ovim mracnim vremenima.Uvijek naprijed ,nikad nazad.
Sir J. Smith je 1756 g. imao oko 1.200 robova na plantažama pamuka u SAD a ovaj drugi gosp. Džambić čitavih 263 godine kasnije ih ima oko 6.800 i to...
Pa dosta mi je vise vasi kometra pa svi ste vi krivi izgleda da svi zaraduju dobro niko ne dize glas naroda nema protesta svi ispijaju kafe pa vidi te to kako se radi u drzavam kao sto je CILE i ostli ide se do kraja ali ovde kod nas neka se ima neke marka i sipija se kafa,treba mo glas naroda da se zautavi ova sto se radi u drzavi budi te se...
zgrada ljepse izgleda nego danas sto se prave
Bingo i Hercegovina
Jedan dan ces cut Bing kupio Covica, Dodika i Bakira
Koji klinac će u Tuzli toliko hotela? Hotel Tuzla zjaoi prazan, ni Mellainu ne ide puno bolje. Da ima pravo more pa hajde. Jedino organizovat kakav turizam zbog zagađenog zraka, kad može u Chernobilu moglo bi i u Tuzli.
@sjooo - Ovo se povećavaju kapaciteti jer će uskoro krenuti turistički obilasci sa gas maskama - bićemo fenomeni koji žive u najzagađenijem gradu u Europi !!
Ne treba biti vidovita Dzemila, pa predvidjeti da ce ovo biti nivi prihvatni migrantski centar o kojem se trenutno raspravlja u Tuzli. Bingo ulozio 1.5milion, dobit ce od EU dvostruko u Eurima. Laka para.
A u Robotu, Amku, Hošetu, Hifi itd plate 1000 km. Stvarno sramota za Bingo.