Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo oko certifikacija i uzimanja love... u mnogim slučajevima ste u pravu ali ima još dosta firmi koje rade po ISO i nije uzimanje para... ak oje dobor postavljen sistem onda je OK, ako je kupljen certifiat a ne građen sistem t oje do firme šta želi.. nažalost certifiakcijske kuće grabe, što da ne, iamte gore u Sarajevu te što daju preko noći certifiakte da ne nabrajam...
Definitivno najbolje ulje, a još i domaće, a još imaju i certifikat. Dokaz da se može kad se hoće. Hočemo još puno ovakvih vijesti i za druge domaće firme.
Sve to htjedoh napisati, da nisi prepisivao :)
Dzaba certifikat kad je 2,70 km,zasto je domace ulje nase iste cijene ili skuplje kao i Floriol ili ne znam od nekog drugog proizvodjaca?Kaze kupuj domace a cijene artikala iste i skuplje cak od onih sto uvoze iz Njemacke,Austrije,Svedske,i dr zemalja.kako se njima isplati imati nize cijene a nasim domacim ne isplati?
Kad je ista cijena onda možeš gledati kvalitet po meni je bolji bimal a i kvalitetniji
Ne znam gdje je 2.70 - Amko 2.55, Interex 2.50, Merkator 2.55, Heco pijaca 2.45. E sad, može biti da tu i tamo variraju 5 feninga gore-dole, ovo je stanje od prošle nedelje, ja bio, vidio i kupio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi certifikati više ništa ne dokazuju, nažalost i to je komarcijalizovano, daj pare maj certifikat
Nažalost u dosta slučajeva se pokazalo da je tako. Sam pojam certifikacije svega i svačega se sveo na certifikat za pare. A onda će izmisliti neki novi način certificiranja koji će biti "bolji, dosljedniji i realniji" od dosadašnjeg koji ništa ne valja a provodi se već više od 30 godina. Uzimanje para na magli, to je to.