Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bimal,nase i kvalitetno ulje.
dje si ba big bang vidio da je Bimal skuplji od Floriola?Uglavnom je jeftiniji a i nas je domaci.Sta ce nama madjarsko ulje,zar smo do tog dosli a imamo svoje i odlicnog kvaliteta.Imam prijatelja iz Brckog koji mi tvrdi da ovo ulje ide u Evropsku uniju(Austrija) a da ne moze u Madjarsku zato sto su Madjari pametni,stite svoje a mi odmah,nek je stranjsko,odmah je bolje.
VAljda mu neće staviti datum proizvodnje 17.08. 2014
bimal jedino jeftiniji od Durex pleasur-a! :D
jes dobar je nekad bio ,sad mu digli cijenu skuplji od onog ''klasičnog'' floriol....
Floriol,jest da nije domace al brate odrasto sam na tom ulju.Nema boljeg :D
jest i ja sam,no preso sam na ovo bimal jer je domace,no kad su digli cijenu presto sam i vratio se na staro dobro floriol :)