Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se Mico izuo i sa svojim smrdljivim carapama usao u dzamiju.Klix to nije objavio
ovo je jedan od primjera "egzodusa", Remontni zavod Orao Rajlovac je tokom je nestao a nastalo Preduzeće "Orao" u Bijeljina.
malo dobijes malo izgubis... TRAMPA jaro... sta je fbih dobila stim sto je ORAO prebacen u KUPUSGRAD?????????
Remontni zavod Orao Rajlovac boze sta li bi sa njim pitam se. Ocigledno ga preselise u Bjeljinu.
moci ce orla koristiti za prskanje njiva i komaraca. zezam se naravno. super vijest samo neka se otvaraju radna mjesta.
Ne kontam nikako. Naši ljudi muslimani a ulažu u genocidnu tvorevinu?!
Nema kruha dok musliman ne da posao? Eto tako vam je to djikani, serete po Turcima, a Turci kupuju meso i sta ja znam sta sve ne, otvaraju hiljade radnih mjesta po pasaluku, evo sad i Malezijci.
ti izgleda ne kapiras razliku izmedju robovanja i ekonomske saradnje turci kupuju meso od nas, a sta vama daju braca muslimani? je l ulazu bar arapi koji se masovno naseljavaju?