Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
By the way, viza za Saudijsku Arabiju košta 300 KM. Prema tome, ima li reciprociteta u ovome? Imaju li bh građani slična prava u Saudijskoj Arabiji, barem za ovaj period kad oni dolaze u BiH?
Jedino im se raduju sponzoruse , sto ih vucaju po Prokoskom jezeru i Visokom.
Ima reciprotet ni nama ne treba viza za Saudiju. A Saudijci su puno bogatiji od svih drugih aramap, plus pročitaj koliko je miliona njih. Mi nemamo kapacitete gdje da ih smjestimo ako navale.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Arapi valjaju za London Pariz Bec Rim Berlin … Tano kupuju vile fabrike klubove firme ali kokuzu Bosancu ne valja.. I onda upitnik iznad glave kad neko kaze glupi Bosanac…
Izdaj im ti stan-.... PA DA VIDIŠ HAOSA.. Glupane....
@user unistavaju prirodu ja jos nisam vidio arapa sa motorkom 😂😂😂 druga stvar gdje su ta zatvorena naselja Boga ti prosvijetli nas i izvedi na pravi put sto se tice pranja para samo cu reci Monako a Swica je jaka od prodaje cokolada i satova 😂😂😂😂.. Ali opet kazem mi nista pod milim Bogom ne znamo okrenut u svoju korist… Preglup narod do bola….
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mani mani mani...
Konacno A treba li bi zauvijek nek idu u Jerusalem.
Nek ponesu friskhih datula kad podju amo.
A oni nama, ukidose li vize?
😂😂😂🤣 čitam komentare i smijem se Prije par godina Arapi krenuli kupovat po Bosni sve super sve odlično naša braća muslimani bit cr vise posla Dolaze migranti naša braća muslimani bujrum 🤣🤣🤣🤣 ala vas svi pojebase i posraše vam se ispred kućnog praga eto vam vaša draga muslimanska braća 😁
Bravo glupani
uvesf zabranu ulaska prljavim klosarima, kako vas nije stid svetog mjesta koje se nalazi kod vas, gdje se okuplja ummet a vi taj isti ummet posmatrate kako ga ubijaju ?
poticaj privatnim tajkunima.. nemamo mi nista obicni smrtnici od njih...
Posrali vas oni, najprljavija nacija.
A oni nama? Naravno da ne
Dok ne zaustave agresiju na Palestinu (što mogu uraditi za 24 sata) ovdje nisu dobrodošli. Barem za mene, licemjeri gladni dolara imaju sigurno drugačije mišljenje, naprimjer da treba bojkotovati Coca-Colu.
Nek ukinu hadžijama, kad su tako darežljivi
Ovi saudijci smatraju nas kao nekim robovima, oni sa parama došli i sad im sve se može. Iza sebe ostavljaju smeće i po stanovima i po ulicama i po kafićima. Likovi naruče po osobi 6 kolača i samo probaju i pojedu jedan koji im se svidi a ostalo sve napeto ostane na stolu i balahaju hranom, a kada hodaju u grupama i dobacuju čak maloljetnim djevojčicama. Pa mi koda nismo u istoj vjeri???? E to se od ove gospode očekuje još sad kad navale ukinute vize nek nam je Bog na pomoći.
Pa kreteni jedni, Oman nam je ukinuo vize.Saudija nije. Jedan od primjera suvereniteta je reciprocitet u viznom režimu.
Nije istina, nama za Oman treba viza
@skydiver Nemaš ti veze o životu. Evo ti linka pa vidi https://visaguide.world/visa-free-countries/bosnian-passport/
Suplja je prica vas koji kazete da oni dodju i ostavljaju pare ovdje.I mi kada idemo da obavimo Hadz, tamo ostavljamo novac koji je za nase uslove jako velika stavka i jos uz to moramo platiti vize koje nisu niti malo jeftine. Znaci gospodo iz Ministarstva trazite reciprocitet i ukidanje viza za nase ljude koji idu da tamo obave Svetu duznost.Uz to,j mi kada smo tamo ponasamo se jako ponizno a oni se ovdje bahate i vrlo / vecina / nekulturno ponasaju.