Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta očekivati od države čiji lideri udaju kćeri za makroe. Sellam
Ima veze, to im je posao da pisu druze na svaku vijest o Bakiru, SDA, Sebiji, Novalicu i drugima. Cijelu svoju politicku karijeru i program grade na pljivanju SDA, a onda kad neko napise komentar za SDA onda idu komentari bravo botu, evo sendvic itd...
Bih nije uvezla vise robe nego nasa marka je izgubila na vrijednosti pa sce placamo skuplje. Shvatite da nisu proizvodi poskupili nego vam pare manje vrijede pa morate da date vise para za iste proizvode. Barel nafte je jeftiniji nego sto je bio ali ga mi placamo skuplje jer nam je KM opao. 100 dolara smo placali sa 160 KM sad placamo 192. Ako ste imali 1000 KM u steku sad vam je to 800.
Slabo Bosna trguje u dolarima i Amerikom. Odnos Marka evro je bolji pokazatelj, ali jesi u pravu da je para izgubila na vrednosti.
Tugo moja, najvise uvozimo aluminiij, dok istovremeno zatvarmo fabriku istog…
Kupujte domaće a bojkotujte strance
I ja to pokušavam ali domaći ljudi uvijek vole da rade slabije nego stranci pa je teško ne kupovati stane proizvode.
uvezemo 13 milijardi, izvezemo 9, znaci u minusu smo 4 milijarde....vise potrosimo nego sto privrjedimo kao paraziti...4 milijarde KM ispod nule treba nadomjestiti...otjerali smo pola stanovnika izvan drzave da rade u bogatijim zemljama i donose novac kako bi opstali i k....se...
Pošalje dijaspora pa je to tu negde jednako.
Jos samo sto nismo poceli da uvozimo CO2 :)
Hajde banane, ali što vodu.
Koliko negativnih komentara, boze sacuvaj. Ovo je lijepa vijest. Izvezeno je preko 9 milijardi vrijednosti robe za 6 mjeseci, a 2019 koja smatraju za uspjesnom,predpandemijskom godinom je izvezeno za 12 mjeseci oko 11 milijardi.Pa vi sada vidite.
Da se nadovezem na ovaj clanak za Sarajevo waves...i da pitam investitore "KOLIKO MOZE POD VODU" stan? 🧐🤔😂
Medju bananama i kokain
Kad ćemo prestati uvoziti i početi kupovati domaće??
Ima se para, ima se.
Nije loše, biće gore.
nema paprika u pavlaci iz srbije jer su sosoni napustili sela ,raška dole prnula prazna
I ovih 9 milijardi što smo izvezli smo skinili gače i prodali po najnizim cijenama.Tako je naprimjer kafa Bosanska u EU kilogram 5 eura u prodaji , a u Bosni ? Pelet smo dali besplatno itd itd.Zato smo uvozili sve sto imamo ukljucujuci i vodu.Sve sami experti ekonomije u BiH davno smo mi propali i otisli u PM samo nam niko nije javio još.