Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli to i RS država?
U najavi 😁
Bravo. Samo rusija i turska. Dajte te sankcije, da grantovčad pocrka od gladi. Bošnjaci svakako nemaju hajra od vas.
Gotovo sav plin u Evropu dolazi iz Rusije. Ta trgovina je na obostranu korist jer Rusiji trebaju pare, a Evropi plin... Amerikanci imaju problem jer ne mogu ubijediti Evropu da bude iracionalna i kupuje njihov tečni plin koji je puno skuplji. Mi smo u ovoj priči obični statisti...
Ovako vam je gospodo bilo i u ratu.SAD su sve uradile da ovdje dodje do krvoprolica i da to sto duze traje da bi bilo sto teze uspostaviti ponovno povjerenje medju narodima koji ovdje zive. Smetali su im Energoinvest,Famos,Tas,Sipad itd.. Bili su konkurencija a strane banke nisu mogle porobljavati narod. To je naravno bilo drektno protiv zapadnog kapitalizma.Nikome oni nisu bili saveznici, sve je to bilo iz njihovog interesa.
Mi svakako kupujemo plin od Rusije. I šta njih boli K na koji način ga kupujemo. Ima li kraja njihovom bezobrazluku? Hoće li svim zemljama kroz koje prolazi plin uvesti sankcije? Turskoj, Bugarskoj, Srbiji, Mađarskoj, a vjerovatno i drugima u nastavku?
Isto je to plin, samo što sa drugi uzimaju lovu, a ne Mađari i Ukrajinci, ne možeš biti u sukobu a da primaš lovu od rusa za transport,ljudi naprave preko saveznika Turaka i život ide dalje
Amerika u pravu, 18% bi trebala pokazat vise lojalnosti prema gazdama
Dodik je kriv, a on je već pod sankcijama. Prema tome, ne mogu nam ništa novo nažao učiniti.
Moze tebi dodo iskljucit plin. A sjecamo se dobro kako sarajlice kmece i skice kad im se iskljuci plin pa cvokocu od zime.
"šefa Odjela za ekonomsku multilateralu i rekonstrukciju Ministarstva vanjskih poslova BiH..." jbt prvi put cujem za ovaj organ, koji specijalno extremni nivo uhljeba moras biti da ovdje radis, cime se bavi uopste ovo tijelo?
Koja bjeda cemericka,vise ih ni BiH ne shvata ozbiljno.Texas ce biti nezavistan prije nego se zavrsi korona.Ameri moraju pod hitno negdje poceti rat,inace puca ponzijeva piramida i cao dolari.
Jadan Bošnjo.
Sve BH patriote na proteste s zahtjevom da Energoinvest poništi sve ugovore sa Rusijom koja ruši republiku BIH a mi destabilizaciju BIH direktno financiramo trošenjem Ruskog plina. Svaki pravi BH patriota treba da ima pristup Američkom ukapljenom plinu koji bi dolazio preko LNG Terminala na otoku Krku. U januaru sam dobio račun od 310 Maraka za plin i nije mrsko platiti 600 maraka duplo skuplji Američki plin, nadam se da tako razmišljaju sve BH patriote.
Nebi ni meni bilo mrsko da sam se uhljebio kod ahbaba kao ti.Monkey
Sankcije i Porezna inspekcija trebaju da udju u prostorije klixa i Senada Hadzifejzovica jer svojim medijima konstantno sire paniku, strah, nepovjerenje gradjana, spin, nemir itd. A to je sve kaznjivo djelo podrivanja bezbjednosti drzave.
Smrdis na sda
A šta treba da uzimamo skuplji američki plin?
A šta je sa cjenom ostala ista ili je manja
"Vegeta" ambasada-kupite nasu vakcinu,kupite nas plin,članak o uredjivanju naseg pravosudja,twit o izbornoj reformi-to sve stigli danas!! Sto li mi trosimo pare na izbore?? ;-)
VRATITE PRETHODNU SLIKU!!!