Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce dobiti plantazu konoplje ccc to je unosno
@Brufence600mg Opet mi mali napisa a sta zna dijete nema mu 10 godina
Volim smokve
napokon pozitivna stvar u svo ovoj negativi
Pa koje smokve u Hercegovini nisu organski uzgojene?
umjesto da zabrane proizvodnju neorganskih smokava (ali i svih drugih proizvoda sto iz zemlje niču za ljudsku ishranu) oni prave prvu plantazu organskih. za koga bi to oni da prave organsko a za koga neorgansko. pa zar ovo nije zločin protiv čovjeka.
@ Robomnikad Ovo je izmišljanje tople vode. U Hercegovini su sve smokve organske. Osim vode, zemlje i sunca im ne treba ništa više.
Ne postoji ništa stvarno organsko. Ljudi su od pamtivjeka radili na selekciji usjeva (zrno drevne pšenice bilo je manje i ne znajući da se bave genetskim inženjeringom. Tako da su sve ove priče u vezi sa organskom proizvodnjom poprilično šuplje, ali eto, ko voli nek izvoli.
Kad cemo dobiti organski heroin?
Na Neretvi su sve organske vez ikakvog tretiranja tako navali narode još malo pa nestalo
Te žene da su htjele raditi ne bih bile "žrtve porodičnog nasilja", čast izuzecima. Protiv sam svakog oblika nasilja.,ali ove tzv. Sigurne kuće i udruženja beru velike novce podstrijekavajući žene da faktički "budu žrtve nasilja". Porodica je u velikoj krizi u BiH-i. Experti iz oblasti psihologije trebali bih se pozabaviti sa ovom temom i razlozima pojave nasilja u porodici.
Sljedeći projekti ovih ubleha će biti organski šipci ljutunci (inače rastu samonikli po najljućem kršu) i organski orasi. Majko mila dokle više .... !!!???
BRAVO! Mislim da je jedne godine, bila hajka na ova udruzenja, jer je trebalo posalti ZAPISNIKE njake u EU da je sve kao OK kod nas! SDA Hobotnica DONT LIKE THIS!
Scenarija su crna :( ne budimo dio crne statistike,izvrsimo udar gdje su najslabiji a to su DIPLOME I porijeklo imovine! Elena Causesku bila je rumunska političarka i žena komunističkog vođe i rumunskog diktatora Nikolaja Causeskua.Zajedno je sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nikolaj.