Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa mi nećemo dobiti, niti smo nekad dobili, niti sad dobijamo! Sve će se to nama naplatiti i to sa kamatama! Ko to kome šta daje "onako"?
Stalno pristizu neke pare ali njih obicni smrtnice nigdje ne vide.Kojim kanalima dolaze i gdje zavrsavaju to samo vrh piramide zna
A gradjani BiH ce dobit naj skuplje putarine i da oni i njihova pokoljenja ostaju u dugu...
@kingpimp - Koji bolan autoputevi? Ono par km-cica sto imamo? :D
sta ce dobit' ?
u ušima naših političara to ovako zvuči. 500 mil. KM na to ide 17 % pdv državi što je oko 85 mil. KM taman da se podjele plate i ostale luksuzne zajezancije, a još izborna godina.
GREŠKA !!! Neće dobiti BiH, dobiće EUROASFALT !!!
ne dajte im nista u izbornoj godini ....
Nije samo Sarajevo , Banja luka i Mostar BiH. A svi cemo vracati te dugove
nece dobiti nego zaduziti
Dobiti? Gdje se to dijeli za džabe i bez interesa?
Više pola od toga ce direkt kod politicara u dzep