Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE MENI SUPER!!!!! M-tel je lider u BiH ERONET je lider u BiH Telekom BH je lider u BiH Pink je vodeca TV u Bh FTV je vodeca TV u BH OBN je vodeca TV u BiH pa ima li ovde iko da nije vodeci!?!
svako istraživanje na svojoj rodbini provodi :D "nezavisna istraživanja"...hehehe :D
ima BHT
To leglo nepotizma koje se predstavlja uspješnim, a to je zahvaljujući deranju vlastitog naroda i našoj svijesti da je to nešto naše (a samo je njihovo), treba što prije privatizovati, ali prvo izraditi program o trošenju sredstava od privatizacije telekoma na način da projekti planirani koriste što većem broju stanovnika (mreže autoputeva i sl.). Vidjeli bi kako bi cijene telekom usluga rapidno padale kod nas , jer BH telekom kao tržišno najjači operater diktira cijene ovih usluga i kod drugi operatera, na načine poznate samo privrednoj praksi zemalja u kojima vlada pravna nesigurnost. Sjetite se učestalog presjecenja kablova Telemachu kada je tek došao na naše tržište. Nešto mi to ne djeluje slučajno. Možda i griješim, ali ne vjerujem.
pogledaj cijene u hrvackoj pa ces vidjeti da su kod nas nize. naravno misli se na pretplatnike, jer pripejd sluze za guljenje
Bh telecom - zlatna koka SDA i SDP !
To oni misle da su lideri , sve pokazuje da nisu i da svake godine sve vise i vise tonu i daBogda se ugusili i ni za kifle nemali .... SDA LOPOVI
2 marke 5 dana IDEMO PRVI KRADEMO VISE
Nek' sam se riješio BH Telecoma i NjihoveTV. Samo da ne prodaju Logosoft,
BH Telecom pojeo go*no!
Znaci ipak je Residbegovic priznao da su izgubili 25.000 fiksnih telefonskih linija. Raja je u Sarajevu, Zenici i Mostaru, gdje je Telemach takodje prisutan, dosla pameti pa spojili sve kod Telemacha i telefon i kablovsku i inter, prenijeli broj u Telemach i normalno dolazi im jeftinije. Npr odvojen telefon kod BH Telecoma, fiksna linija najmanje brat bratu jedno 23 KM mjesecno, da ne dignes slusalice. Pretplata, tv reket sto placas nekih 7 KM mjesecno, i ostalo izadje te 22, 23 KM mjesecno. Na to ide i ADSL internet nekih 29 KM plus ako imas odvojenu kablovsku jedno 15 KM, dobijes sve za nekih 60, 70 KM. Trio paket u Telemachu 50 KM, sasvim dovoljan a brzina interneta 15/1,5 MB/s, Telecom ce to imati 2040. godine, ako ga dotle MMF i Svjetska banka ne privatizuju zbog dugova koje su nam Niksic i Bevanda donijeli zaudizivanjima...
Dobar je bh telekom samo nekad jebu sa konekcijom
Pitanje: Da li je mumin onaj ko pored BH Telecoma koristi usluge ovih dusmanskih firmi? Odgovor; Nije! Pitanje: Sta je on onda? Odgovor: Cafir! Eto tako je to!
Srce je starije od mozga!
Ha, ha ... Dobar, dobar ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sreca pa postoji konkurencija , inace nebi bilo ULTRA dopune ispod 10KM i raznih drugih "super" ponuda BhTele-koma, koje "prvi" izbace :)
koji ce ti quraz mobitel, ako nemas 10 km za dopunu
To kao da imaš auto, a nemaš za gorivo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Molim BH Telecom da ne kradu ljudima bandwidth sa G Hostinga. Ukinite ga ili si jebite mater. Ali ne kradite, jer ćete me natjerat jednog dana da sve iznesem u javnost. A, znam mnogo više nego što vi znate.
Idemo prvi, ***o narod vise!
BHT FTW
Sve su to ista govna,,za vas iz federacije koji kazete da je mtel bolji,evo vam ga nosite ga kuci.I vas telekom zadrzite.Te smradove i pljackase naroda treba bojkotovati.Prosto,koristiti adsl i Wi fi,kad god mozete i sto vise.Bolje uloziti u smart i koristiti viber skype .Svaki minut razgovora na ovakav nacin manje para dusmanima.
pa i adsl i wifi moras platiti, obicno telekomima
wi-fi uglavnom ne placas,a adsl je podnosljiva stavka ikorisna,skoro svaki model je danas sa wi-fi,gdje god sjednes u kafic dobices sifru bez problema,kada sjedis kod prijatelja dace ti sifru...na dosta mjesta imas besplatan wi-fi
Idemo prvi, krademo više!
leglo te ica,mačića,picica! jedva Čekam da dodju na red za prodaju.da im razjebu stranačko sijelo.