Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitke Banjojluci za ovaku ljepotu. Samo naprijed, jedna smo zemlja.
LJEPSA JE MOJA VIKENDICA NA JABLANICKOM <3
šemso : daj slike da ne profulam vrata i reci kad si tam' :)
ovaj hotel tesko da dobio jednu zvjezdicu u svjetskim okvirima i rangiranju . oni se pozivaju na neki svoj pravilnik o broju parkirnih mjesta . smijesno . stranac kada dodje u hotel sa 5 zvjetdica ocekuje da jedna noc kosta 500 eura . samo prespavati . u takvom hotelu su stropovi visoki 5 metara na kojima vise kristalni lusteri sa zlatnim lancem a na zidu se sepure umjetnicke slike svjetskih majstora ulje na platnu 5 X 10 metara . sank na recepciji je od oraha a stolica od tresnjinog drveta . kuhinja radi 24 sata a u karti su delicije iz cijelog svijeta . kofere ti nose , auto ti parkiraju ...sluze te tri konobara na raspolaganju imas saune, masaze , bazene , vinoteke , pivnice , wiski bar , casino , kino dvoranu , sobu za kartanje i pusenje kubanskih cigara i ispijanje konjaka koji lezi 50 godina . svakodnevno mijenje posteljine , hemijska cistionica , peglanje kosulja , rezervna odijela , duseci od hladne pjene i dzepnih federa , perzijski cilimi . to je 5 je zvjezdica .
Nomo majstore, digla mi se k....osa od tvoje divne lektire. Jesi ti ikad bio van Balkana u hotelu sa pet zvjezdica??? :-)
@ Nomo Zvijezdice su ocjena sadržaja i kvaliteta a ne usluge. U hotelu sa 3 zvjezdice u Grčkoj sam imao uslugu kakve bi se 4 Season postidio ali hotel je mali, bez bazena i kojekakvih budalaština i zato ima 3*.
Neka mašala samo nek se gradi al u Sarajevu ima vise napucanih hotela nego u cijeloj Rs
Grozota u Banja Luci je sto jos uvijek misle da je rat pa ratni profiteri i kriminalci koji su otimali, pljackali i pod oruzjem i prijetnjama prisvajali od Bosnjaka i Hrvata tek sad otvaraju svoje sanduke u kojima su krili zlato, devize vrijedne stvari oduzete od Bosnjaka. Posto je ova nakarada od Hotela u blizini stana u kojem je zivjela Osudjena Ratna Zlocinka jalova baba Biljana Plavsic, sve vam je jasno.
Biljana Plavšić nikada nije u blizini tog hotele živjela, već u blokovima zgrada koje se zovu karingtonke u naselju Čaire.. jbt, pa ispade da je vas u BL prije rata bilo veoma mnogo i da su svi bili truli bogataši... neko je otimao od muslimana i Hrvata, a neko je pravio logore i ubijao Srbe po raznim parkovima i jamama najmultietničkijeg grada u cijeloj galaksiji Mlječni put..
napredak veliki
trica eventualno slaba cetvorkica
iz priloženih slika mogu da zaključim da se radi o minimalnim dimenzijama prostorija, bazena. soba...tako da kod mene definitivno nema 5 zvezdica !
Hotel 2 sprata ima ?
Čuj ministrica republike srpske a Maida
AUUUUUUUUUUUU VOLIM jel ima sauna??
ee jesi za saune HAHAHA :P
Semsa : sta ??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)