{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Banja Luka dobila prvi hotel sa pet zvjezdica

S
10.11.2014. u 11:06
20
53
Banja Luka dobila prvi hotel sa pet zvjezdica
20
Hotel Talija u Banjoj Luci stekao je status hotela sa pet zvjezdica i time postao jedini takav hotel u ovom gradu, rekla je Srni ministrica trgovine i turizma Republike Srpske Maida Ibrišagić-Hrstić.
Foto: SRNA
Foto: SRNA


Prema njenim riječima, osim hotela Talija u Banjoj Luci, u ovom dijelu BiH postoje još četiri hotela sa pet zvjezdica, a to su hoteli Pirg i Ras u okviru etno-sela Stanišići kod Bijeljine, Kaldera u Laktašima i hotel Vučko na Jahorini.

Foto: SRNA
Foto: SRNA


Foto: SRNA
Foto: SRNA
"Hotel prve kategorije, osim obaveznih elemenata, kao što su pristup i saobraćajna povezanost, pogodnost položaja objekta, broj obezbjeđenih parking mjesta, kvalitet uređenja i opreme smještajnih jedinica, mora da ispuni i određeni broj izbornih elemenata, kao što su postojanje sale za konferencije sa pratećom opremom, postojanje sale za sastanke, zatvorenog bazena, fitnes prostorije, saune i drugo", rekla je Ibrišagić-Hrstić.

Ona je naglasila da se kategorizacija ugostiteljskih objekata obavlja u skladu sa pravilnikom o kategorizaciji ugostiteljskih objekata i uslovima za razvrstavanje hotela u podvrstu.

Foto: SRNA
Foto: SRNA

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: