Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vole srbi razmotat zastavu i mahat sa muralima i jest slamu nego pun novčanik. Tako podešeni od malena
@gooUser1670919478 Kako kazu, svako svog konja hvali. Hvala ti hrvatino sto nam dajes koru hljeba da jedemo, sta bi mi bez vas.... googlaj najveci izvoznici u BiH 2022 ili 2021, nije tesko. Poz iz Tuzle
Kod njih u malom entitetu je sve rasprodato,nemaju više što prodati,privatizirati,možda po neku državnu njivu,koju im dadne Nikša.
planiraju rasprodati i u Federaciji...
Najveci neprijatelj covjeku je taj isti covjek, a ne 'onaj s druge strane rijeke'. Onaj ribar tamo misli da sto dalje zabaci da ce uloviti vecu ribu a nije bio ni svjestan da odmah tu u njegovom plicaku ima dosta riba. Fazon je u tom da taj 'ribar' nije nikad ni htio gledat u 'svoj plicak' jer se tako 'uvijek radilo' ne zna covjek biti bolji sam od sebe i nesto dobro nauciti vec upirat prstom u 'one tamo'.
Šta kaže dodik na ovo?
Ne postoji dvostruko manje. Postoji upola manje.
Pa drugi entitet svakako ima duplo manje stanovnika
A oni Nas Stalno porede s rs ,znaj da smo dotakli dno
Ovo je isto da se jedan guz raduje sto drugi guz dobiva batine.
Bravo, tacno tako.
Najmanje zaduzene drzave su siromasne. Pa zato se u BiH nista i ne gradi. Nema auto put, ostali putevi jos zalosniji, zeleznica nula, sportsku halu nema nijednu po Fiba, stadioni nula, najmanje u Evropi ulaze u zdravstvo i nauku itd. Pa kako i da bude bolje?
milijarde pokradene za izgradnju autoputa
Ovo je nama kao neka utjeha? Ima neko gori od nas.
sve ce to FBiH da plati svakako, Dodo samo dize kredite, zaboli ga
I manji od susjedne rs
Tekst je nepravilno postavljen. BDP FBiH 28 milijardi, a BDP RS-a 14 milijardi. Pa normalno da je tako jer RS ima duplo manje stanovnika nego FBiH. Ove brojke ne daju ama bas nikakvu stvarnu statistiku BDP-a, jer se novac od poreza u BiH iz drzavne kase entitetima i Brckom dijeli FIKSNO, ma koliku god dobit da je koji od njih ostvario.
fadil sve nevalja a lik prva liga
cime se mi tjesimo, oni propali mi jos nismo na dobrom smo putu
To vam nije razlog da dizete kredite, jer kredite trosite na sebe a onda svalite sirotinji na ledja da vraca.
Stiže naplata duga Dodik sve ekstremniji.