Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Qatar take a hint, misa mu.
@Improvizator Slazem se, zato i rekoh 'take a hint' i mani se corava posla. Nakon prvog, eto drugog odgadjanja na njihovom mjestu se vise ne bih bavila tom linijom, makar ne zadugo.
@Improvizator Ima kod nas i ona: Pametnom je i isaret (znak, nagovjestaj, natuknica) dosta :). Razmisljala sam u tom pravcu :)
Ne mogu nasuti cisternu da zaliju avion kad prvi put dođe na pistu zato i odgađaju
kako neće kada vide da se avioni iz sarajeva odvoze na kamionima haha
Lete oni svugdje gdje ima profita i u Beograd i Zagreb direktni letovi. Time su zadovoljili regiju jer moramo priznati da je prometna povezanost Sarajeva sa ostatkom zemlje i susjednih zemalja smiješna. Da do Mostara prije stigneš iz Splita ili Dubrovnika nego iz Sarajeva. Jer sav onaj silni promet sjever-jug mora prešaltati u Jablanici u "drugu" i polako.Prvo se mora riješiti cesta pa tek onda dolaze ugovori o aerodromu.
Qatarani naivni. Podmazati treba
Postoje specificni zahtjevi, svaka aviokompanija ima svoje zahtjeve. Qatar Airways je veoma zahtjevna kompanija i zbog toga su na Skytrax listi u vrhu. Ovo ti pise osoba koja je radila na aerodromu duzi period i imala priliku da vodi racuna i o Qatar Airways letovima tako da je istina da zahtjevaju vise od ostalih to je 100 %.
Nije care to, nego SJJ je aerodrom iz zemlje treceg svijeta, i ovdje lete samo :1. arapske poluilegalne kompanije, 2. Lufthansa i Austrian jer mora neko probisvjete i avanturiste i zapadne hemisfere dovesti, 3. Croatia i Air Serbia na racun lokalnog biznisa, i 4. Turkish zbog globalne hemisfere, (ipak je to VELIKA kompanija). Niko drugi normalan nece da leti u SJJ
I opet ce za par mjeseci biti prica kako u decembru pocinju letovi...pa opet corak...i tako u nedogled nasa SDA vuce ove zemlju u bolju buducnost.
Ha ha ha
Eh velike stete,Doha centar svijeta.A odande ce ovamo nagrnuti ona stoka sa po petero-sestero djece,dvije-tri zene i gledati povoljno placeve. Letio iz Istanbula sa njima i nikad vise.To je toliko drsko,napuhani,zene lafo nikabe,a okitile se sa Tiffany,Samsung ko teka,Luis Vuitton,itd. I onda zauzmu hotele Evropa i ostale udarne.Pa ipak su to princevi.A la cigani... Onaj nas carinik ne gleda facu,jedna se uslika i 15 ih prodje na pasose.
I tada je svizac odmotao čokoladu...
Vracaj ti to tamo njihovim potomcima preko Drine kojima su izgradili AirSerbia nek njih zajebaju
Dobrodošli braćo arapi :))
JOPET PUSHIONA
Ne volim arape ali letim njihovim kompanijama. Sa ovom kompanijom sam vise puta letjela iz Bg, sve pohvale! Od udobnosti do usluznosti. Ja cu i dalje iz Bg.
Miccy sigurna sam i da oni ne vole tebe ali vole tvoj novac pa ste na istom.
Među sletanje u IRANU !! pa da povezansot bude totalna !! Samo kako to da se izvede a da Trump ne pridruži Bakira Dodika ??? Nije lako , treba to IZMAJMUNISAT !