Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Tuzla, Sarajevo Banja Luka i Mostar... Što više letova i što više turista svima... Bolji život svima.
@MarheroRealni Nabrojao sam postojeće aerodrome ali je poenta da svi skupa treba da radimo na zajedničkom blagostanju.
Pa klackaj se ti 3 sata do Sarajeva po putu punom rupa
Pa jeli problem da kazete koja je kompanija,ne vidim razlog da se krije ime kompanije.
Konkurencija je zlo.Zbog velikog prometa u aviosaobracaju Sarajevo i Tuzla ovi zlobnici koji mrze drzavljane BiH rado bi iste vozali za vece pare.Pljuju po drzavljanima BiH a kad zaradjuju kao i u Hr na istim pnda su odusevljeni istim.Zato dragi sunarodnjaci pamet u glavu i gledajte kome punote djepove.Radije uzmite dva dana voznje autom i polagano vec pare dati dusmanima.
Dolaze Grci u Tuzlu.
Da i to docekamo vise!
""Riječ je o Švedskoj, Danskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, ali i Turskoj."" Zasto "ali" i Turskoj, kao da je to negativno, kao da nisu trebali? Jeli to uredniku smeta sto se leti za Tursku?
Zato što su dosad bili samo čarter letovi za Tursku
za šta god se SDA ufatio to je propalo a oni sve bogati
Ta aviokompanije ce uzeti tu subvenciju, 1 godinu ce letiti i onda ce obustaviti kao i WizzAir.
Ovu shuplju valjaju od jula. Svaki mjesec potpisuju ugovore sa nekim kompanijama. Ublehashi i nesposobnjakovici.
Kajmak se pokupi i nestane kao sapunica
Sa 2,5 miliona subvencioniramo druge zemlje. Do sada je u subvencije uloženog preko 50 miliona KM. Pametni drzavnici bi skontali da je bolje pokrenuti svoju aviokompaniju, ali ne i oni koji još drže Alijinu sliku u kancelariji
Da se isplati osnovat aviokompaniju, osnovali bi, taman dodatno mjesto za uhljebljavanje, ali očito da se ne isplati, tako da šuti i ne provaljuj se.
to je sica koliko bi jela drzavna firma
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci bice cak jedan avion na aerodromu 😁😁😁
Pa daj vise recite koja je kompanija a ne ono kao jedna pa koja????
Auuuu brate članak za 10... Jao majko. I bolje je što će sve preuzet ChatGP... Sad ću pitati i druga BARD-a da vidim koja je to avio kompanija iz EU...
Pizduni.navlače a uhljupi prenose, i tako u krug da se stoka sitnog zuba zamori
...a zssto se taji/krije ime kompanije???
tako je u toku svake konkursne procedure. Objavljuje se nakon sto se procedura zavrsi. Ovo su svakako neoficijelne izjave krtice koja javlja klixu informacije koje ovako zvuce misteriozno, jer Osoba koja klixu dostavlja informacije ne smije da kaze koja kompanija je u pitanju, jer bi to prekrsilo procedure i onda bi npr. kompanija koja je izgubila konkurs mogla da se zali te da se isti ponisti i onda hajmo ponovo, i ode par mjeseci.
Bitno je da leti u sto vise zemalja, kakve veze ima koja je kompanija…