Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preuzeta sa app store i ne radi :)
pise da ce na iphone za par dana, nije ti ovo SAD da stigne prvo za iOS…
to su ti iphone pametni useri. mrsko mu clanak procitat. nepismeni kompleksas. nek on nosa iphone
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Logo za većinu kompanija NE radi...jedino Selex pumpa ima logo sve ostale NE !!! Baš bezzza !!!
Meni ne radi, u čemu je problem???
u tebi :D
Ma bezveze 50 posto sipa 10-30 KM, 40 posto sipa 30-100 KM a samo 10 posto sipa 100 ,+šta mu znači marka dvije potrošiće ih dok dođe do te pumpe.nepotrebna aplikacija.
Hahahahaha, E bas ti je pametna računica hahahhahha
Samo prikazuje benzin na Eol pumpi i nista vise
INSTALIRAJTE APLIKACIJU SA https://play.google.com/store/apps/details?id=ba.gov.fmt.eopc IZBRIŠITE STARU VERZIJU!
Tocim na biMgu gorivo 30pf jeftinije od ostalih kvalitet je vjerovatno los ali koga briga nemam nikakvih problema trenutno.
Pusti ti aplikacije i te fore...Kad će cijena se korigovati...
N lažite aplikacija još ne radi.Dođeš do opcije izaberi opštinu i taraba.
Realno aplikacija koja se napravi za dvije sedmice. Opcija za navigaciju do pumpe nikada nije radila. Ubacili su opciju za tamni mod ... jel me zajeb...
NE RADIIIIIII
ne radi
Otkako imam auto sipam na slovenskom Petrolu, odnosno Petrol BH. Mozepricati ko sta hoce, tih 5-6 fefninga halalim ali sam izuzetno zadovoljan sa gorivom. Ne znam za vasa iskustva?
samo kod brace rusa na gazasu
Pitaj radnike na pumpi da ti u povjerenju kažu, ili vozač cisterne. Apsolutno sva goriva od Tuzle do Neuma su sa istog mjesta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sva nafta un BiH je Ruska, tak oda je svejedno gdje sipate. Energopetrol Sarajevo za divno čudo drži cijene u par pfeninga sa Gazpromom
Imalo je to smisla nekad. Sad nije bas tako
radi, mada mi je stara aplikacija bila nekako bolja
Kad sipate na šošonskim pumpama u Sarajevu nemojte ulaziti da platite bez da odgledate kako vam sipa gorivo, da pumpadžija ne naspe malo i u kanister pored pumpe.
To možda u tvom selu odakle si šljego rade! Vidi se da ti je fening kuća