Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došlo srpstvo na naplatu.
srbovanje ludom radovanje :)
haha!
Što Duduk i četnik Emir vrijedno krčme lovu penzionog fonda PC... Penzioneri, mamu vam krezavu, pa do kad mislite o o mirno promatrat . . .!!!
Sta god da se desi, a nece se desiti nista, nIje to velika suma za isplatit, Kusturici treba skinut kapu za izgradnju grada. Ko je jos to uradio da vidim???
Ako dobro razumijem, ti ovo hoćeš poduhvatom zvat . . . ???
Nije mi jasno kako je za tako kratno vrijeme postojanja ove nakarade uspio skupit 600k€ neplacenog PDV-a.
Bolje da grade kad tad ce doc drzavi, ali ako budu kockali i na kurve bacali nece nikad bit drzavno. Sve je dobro dok ulazu :)
Vrijeme je da napravi koji film i izgladi račune. Odavno ništa novog on njeg. Zaboli me šta pravi, nek radi ono što zna raditi.
Samo oduzimaj nije to za njih!!!
...ova rs ce sama od sebe da nestane,sve mi mirise da su to tako velike sile i isplanirale...
Ovo je stvarno slika BiH. Vlada jednog od entiteta financira izgradnju ovolikog kompleksa a nepostoji gradjevinska dozvola. Ovako nam se " izgradilo" i Sarajvo.
Sve se izbjeci moze ali porez i smrt nikako..Kusta mazga si, da ti Samar još metnu, i da ozvanicis ono ordenje sto ti ga Duduk uruci.
Jedan dio ovog Njemanjinog zdanja je na privatnom zemljištu,u toku je proces za nadoknadu milionske odštete
izgradjeno na tudjoj zemlji bez gradjevinske pa ovo je normala u manjem entitetuzato lemi svako malo i raspisuje referendume
čudo ne traže od Ive Andrića da plati porez za ovo...
Nemanja posrbica
Ali ne brinite, RS će ekspresno osigurati građevinske dozvole.
Ako je informacija korektna, Andrićgrad kojeg trebaju obilaziti školske ekskurzije izgrađen je bez dozvola, a vlasnik mu je sa 49% Republika Srpska. Ako je to tako, onda se radi o korupciji i kriminalu na najvišem nivou. Ali, to smo svi već znali, zar ne?
Rolfo, u pravu si, samo da napomenem to za ekskurzije nije moj stav već preporuka Ministarstva obrazovanja itd. RS-a. Moj stav je: Andrićgrad je lažno mjesto kojim se pokušava nadomjestiti nedostajuća historija, i naravno velika veš mašina za novac.
Nemanja je to i gradio sa ekipom da propere lovu i *a*ebe Poresku, znači ovo je bajata vijest jedna za vrijednog neimara Nemanju iz pera Nobelovca Ive Andrića, koji se okreće u grobu na pomen presmiješnog Andrićgrada: Jer marljivost, ta vrlina koja se tako često javlja onde gdje ne treba, ili kad više nije potrebna, oduvek je bila utjeha nedarovitih pisaca i nesreća umjetnosti.