Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Euroexpress na dizelu i dalje gazi bez navigacije, ej mogo si izac do pumpe;)
legenda kaže da je kurir jednom dostavio tačno na vrata paket..
Radila bi mu navigacija da svaka kuća ima kućni broj. Zamisli kako je čovjeku kad mu piše adresa Čekrčići b.b. i još vozi po makadamu pola sata u vukoyebinu neku
Garantujem vam da će neki ludi Amerikanci pucati na dronove da uzmu tudje pakete, a neki će govoriti da će ih koristiti da prate obične ljude. U svakom slučaju dron ce biti poznat po svemu samo ne po dostavi.
Pa svaka treca kuca i sada ima dron, snima naselja iz zraka , snima svoje dvoriste pa ne puca. Vidi se granicu slavonski brod nisi presao.
Pa sta ako nije prešao sta si ti to bolji od njeg sto vidio nesto izvan BiH
Amazon treba rasparcati kao kompaniju i podjeliti u ogranke. Unistavaju konkurenciju i prave monopol ili je mozda bolje reci kartel.
Imal koke za narucit
Odlicno! Sada ce ogromnoj kolicini kartona i plastike koji se koriste za pakovanje online narucenih paketa biti dodate i plasticne kutije u kojima ce dostavljati putem dronova!
Nemate vi pojma kojinjenispijeh i ushicenje u narodu kad pokriju tri rupe i asfaltiraju pred izbore 30 metara puta...jebo vas vaš dron
Dronovi dostavljaju pakete, leteća odjela koja ljude bez problema za par minuta prebace na vrh planine, kod nas i sad Golf 2 redovna pojava, ko malo ga korozija načela ali ide...Mi smo za ostatak svijeta stvarno i sad još neko obično divlje pleme sa Balkana!
Sva sreća pa smo u Europi. Da smo bilo gdje drugo u svijetu, s ovakvim mentalitetom bi bili zemlja trećeg svijeta. Ovako nas EU makar malo izvlači
Bolesna zena vidi se iz aviona
Ovo ne ide na ruku apelentima na njemačku vizu
Tek vidim koliko smo nazadni
sljedeći korak, dronovi oduzimaju djecu, ako ih kreneš učiti da je trava zelena, a ne plava kako mainstream politika tvrdi i iskače iz svih uređaja.
Wow
Kad te zvizne odozgo mislit ces da ti je bog poslo Paket.