Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...I BAŠ ME ZANIMA HOĆE KI SE KOD NJIH ZARATITI...ETO BAŠ ĆE SAV SVIJET STATI ,BLOKIRATI SAMO DA SE VIDI HOĆE LI BITI RATA...TO ŠTO ĆE NJIH 10000 OTPUSTITI NEĆE OSJETITI NI DRŽAVA NI OTPUŠTENI A NI NJIHOVE PORODICE,SVE JE TO OSIGURANO ,ODRAĐENO I SREĐENO ...A NE KO KOD NAS NA BIRO PA KAD TI SE UPLATI DOPRINOSI I ISPLATE PLATE...SVE RAD BESPLATAN...
Ma za mene su oni uvijek bili najbolji :) Šteta
Alcatel je prvo prodao svoje divizije koje nemaju veze sa core telekomunikacijama kao što su proizvodnja kablova, mrežne opreme, mobilna, PBX i POTS telefonija. Kasnije su se združili sa Lucentom koji je imao tehnologije koje su njima nedostajale i koji im je otvorio tržište SAD-a.
steta, a nekad su bili medju prvim pozicijama..
Jesu dok nisu ljudi izmislili polifone melodije :D
hehhehe, a nekad su inovirali, prve centrale su bile iz eriksonove i njihove kuhinje