Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulazi narod koji je pasivan pa ih kao takve i treba guliti. Nigdje nije idealno al ovo je fakat zadnja rupa u ovoj EU i svaka drzava je bolja od BiH prema svojim gradjanima. Nije samo pandemija nego bezvlasce koje vlada i svako diktira kako mu volja.
Preseli se na Kosovo,Moldaviju ako je tako onda
Čuj ovoga,lik voza auto od 100.000a isto tako i njegov sin,žena i ljubavnica. Sve blize clanove zaposlio na drzavnim jaslima. Ti ces nama nesto pricati.
Mame vam se sjetim onako kolektivno , plate ogromne a nista ne radite ... Cudi me vise ovaj glupi narod dokle ide glupost i dokle ce trpiti .
Jedino gdje smo vrlo dobri je drvo. Koja je to filozofija da covjek koji treba nesto uraditi na svom poslu da poboljsa stvari, on svojom pricom ne da neradi nista nego pravda sebe cinjenicom da je tako kako jeste, lose stanje. On trosi vrijeme i pare na analizu kako je lose stanje kod nas. Da je analizirao radije kako se stanje moze poboljsati, i dati konstruktivne prjedloge za poboljsanje, bilo bih puno opravdanije.Ahmete los si covjek.
Kaze nasi privrednici posluju uspjesno, a to je uglavnom zahvaljujuci prejeftinoj radnoj snazi koja je vise gladna nego sita i zeljna svega.ti privrednici zive lijepo.
Vještačka kriza.
Sposobno vodstvo jedne drzave nema šta....
ma za vas uhljebe se ne sekiramo, kad mmf be bude dao vise love otimat cete iz tanjira ljudima
Oovo govno lopovsko sto vara zenu na Pudin Hanu ? Ovaj sda-ovski sljam odron ljudski ,otkad je on na celu sda bio sda nije pobjedio
Kod nas svi ovi "strucnjaci" na direktorskim pozicijama samo glume analiticare, sve znaju, teoretisu, ali zato potez konkretan ne povuku za vrijeme mandata. Koja vam je klincheva funkcija onda, i vama i tim silnim odborima i komisijama?!?
Svi subotom i nedjeljom na selo i posaditi za sebe i svoju porodicu.
E nabraces xxxxx ako budes isao samo vikendom, mozda moze krompir i kupus na taj tvoj nacin
I nađi posao koji je ekvivalentan tvojoj školskoj spremi od dva razreda srednje škole koju si završio, bez te diplome koju si kupio jeftino pa onda seri o onome o čemu nemaš blage veze! Papak halapljivi i nezasiti!
Nepismena lopovska seljačino, vrati tu platu od 7000KM koju uzimaš ninašta, vrati službeni auto koje koristiš privatno kao svoje, vrati beneficije i službene puteve od kojih uzimaš hiljade i desetine hiljada, vrati sve nekretnine koje si dosad „po zakonu“ kupio u Sarajevu, vrati se u Ključ odakle ste stranka dovela!
Narode OVCO
Ne mlati gluposti!!!
mi nemamo nikakve energetske veze sa svijetom..imamo svoju stabilnu sirovinu i proizvodnju, ne ovisimo ni o Eu i Zapadu......kakvo dizanje cijena zbog cega.
Iduca sedmica je kljucna