Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuš-mat
firma " majka " tus gdje su osnivaci slovenci ce ispariti jer preko nje nisu ni radili a " tus trade " gdje su radjene " operacije " gdje su najvjerovatnije neki nasi ljudi ce odgovarati ( vjerovatno ni krivi ni duzni, potpisivali sta im se " poturi " i radili za platu ) . jos jedno poigravanje slovenaca s jadnim bosanskim narodom ! mamu im nabijem !
Malo drugaciji slucaj Ljubljanske banke, uvijek Bosanci i Hercegovci ispastaju zbog Slovenaca.
Ne treba puno lutati, zaplijeniti im Tuzlansku, alijas Ljubljansku banku, pa neka ih bankari ganjaju.. uvijek ko u vicu : hebe slovenac Bosanca a Bosanac će da mu hebe majku.
Svu imovinu staviti pod pečat,pa kad vrate pare neka raspolažu imovinom,Slovenci su bjelosvjetski lopovi,lafo poslovnost a ustvariober kriminalci. Stopirat sve transakcije,ako nas i ovaj put prevare,p*šaj se na državu i institucije.
A mi imamo vanjsko trgovacku komoru :P Nema sumnje oni ce da rjese ovaj problem!!! Upozorenje dobavljacima TUŠ-a, MOGLA BI VAS TA KOMORA DA KOŠTA VIŠE OD TUŠ-a!!!
"Go se ne svlaci",znali su to dobavljaci,ali rasiri se guza.
tesko da ce oni marke izvuc od slovenca........
Bosanac sa 18 godina ide u Sloveniju da traži posao a Slovenac sa 18 ide u BiH da traži ................ oca
@fr zgembo zato slovenac uze 20 miliončeka i zbrisa ,pa se ti tjesi svojim glupim vicevima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)