Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek se širi i nek se uvode nove linije, jeste sporo, pa i presporo ali bolje išta nego ništa.
Koliko je parking po satu da neletim okolo?
Citavih 11 avion parking mjesta? Wau.....ocarani smo.....najveci aerodrom u Sarajevu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
GDJE SU LETOVI SJEVER EVROPE: UKINULI LEVATI LETOVE ZA ŠVEDSKU, NIRVEŠKU, DANSKU,... A POJAČALI ZA SA, UAE, KUVAJT. PA SAD NAŠ NAROD MORA SLIJETATI U BL I TZ I PREBACIVATI SE U SA.
Imaš Tuzlu
I tamo ukinulo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel mogu dva parking mjesta za moj Golf 2?
Ove samopromocije sarajevske zračne luke postaju izuzetno iritantne, a mediji ih u potpunosti nekritički (ili za novac) prenose u ogromnim količinama. Da su imali jednu stajanku, pa napravili još jednu, postigli bi još veći uspjeh, uz povećanje kapaciteta od 100%.
Djaba ga širite, Kapidžić nanijetio tu jezero da bude
Bolje da lopovski menadment aerodroma smanji uhljebe sto sjede od 8 do 16 bez veze u klimatiziranim kancelarijama i ispijaju kahve pitajuci se zasto je i taj dan dosao kad nista ne rade a da poveca broj radnika sto rade na salterima i oko zrakoplova..
Ovo je parking za avione sto lete 5 puta dnevno za istanbul i ostale arapske zemlje a za evropske gradove moramo ići u tuzlu ili banja luku sramota od aerodroma sramota.
Kasme samo skoro godinu 😆
znaci katastrofa nigdje direktnog leta iz EU glavnih gradova, sve moras letiti preko BG, Beca ili Frankfurta, katastrofa
Daj barcelona nam treba paris treba i jos po koji grad u eu
Prosirili za Arape a nas narod prebacili u Tuzlu
Ovi sto hoce ka zapadu-sjeveru imate za Bec svaki dan a iz Beca gdje vam volja onda dalje po citavom dunjaluku.
prvi put kad neka jaca budget kompanija dobije dobar ugovor sa ovim aerodromom, bice preko 2 miliona putnika godisnje bez problema
Dobro. Sve pohvale. Nego ko ce tu parkirati avione tj koje nove redovne linije prema zapadu ce biti. Sta je sa onim novim niskobudzetnim sto ste najavljivali. To nas interesuje!!!!!
Jebes aerodrom a nemas direktan let za Minhen a ptije 10 godina svaki dan bila lufthansa
Ja mislim da im Frankfurt zavidi
Ima ako hoces da platis 600€ po osobi. Jeftinije je otici za Tursku, Italiju ili Spaniju iz Frankfurta nego za BiH
Dajte za Meminngen let