Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj drzavi ko god moze i koga god moze gdje god zakida i samo sebi da sto vise pribavi bez obzira jel time nekog pokrao.
Fascinantno koliko notari markentiski pokusavaju degradirati advokate. Ja mislim da bi advokati u ovakvoj situaciji rado pristali da izjednace tarife kao i notari i da im se da mogucnost vrsenja poslova iz svoje struke.
Ne lupaj gluposti. Notarska tarifa je jasna. Advokati su uvijek i uvijek ce lupati cijene kako oni zele.
Dozvoliti da ugovor sam sastavis, postaviti zakonske elemente i primjere jednog validnog ugovora, da ga odneses na neki salter da ti stavi pecat platis malu taksu neku i miran si, a ne ovako
pitaš lijepo koliko košta pa se odlučiš, konkurencija je majka
Advokati ce raditi ugovore za 20 maraka ako treba ali notari nece niti jednog vidjeti pa da vidimo ko je pametan a ko glup
Isti k drugo pakovanje
Ovo je propast, ovo nema nigdje
Ko je najbolji odnosno najnormalniji advokat u Sarajevu?
Notarima mozes vjerovati. a ja ne znam niti jednog advokata kome mozes vjerovati.
Sve je ovo nama nas hakija kurtovic omogucio, jos ce nas ljudi poceti zaobilaziti, ne znam sta se trpo gdje mu nije mjesto, notari nek rade svoje mi svoje..
placeni clanak - udrzuzenje notara fbih :) :) :)
un ovoj drzavi sam treba bjezati sto dalje. treba se i ozpisat iz knjige rodjenih
a da nam nije ovo mozda gospodin gavrankapetanovic sdaovcic zavrsio
Zbog cega bi iko imao monopol. I jedni i drugi znaju pravno odraditi posao a o cijeni odlucuje kupac. Odes kod notara, pa kod advokata i onda izaberes sta ti pase. Ne shvatam cega se boje notari kad su toliko jefitniji i bolji?
Sacinjavanje kupoprodajnog ugovora kod notara 570Km(stavka ova stavka ona i toliko na kraju).
Kod notara sam platio uknjizbu 30Km a kod advokata 160+80KM. Jednostavno uzimaju koliko kome treba. Prazna je prica kako rade po nekim tarifama a obicno rociste 1000+KM, prigovor, zalba, 1000+KM...i niko te ne pita imas li.
Na internetu imate Tarifu o naknadama i nagradama za rad advokata u FBiH pa pogledajte. Ne pišite gluposti.
Zar se oni po pljacki razlikuju. Advokati se izborili da i oni mogu jos vise klepati. Nedo Bog imati posla sa bilo kim od njih.