Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim vidjeti ove konkretne poteze, kada je ovo u pitanju... Ovo ce biti odlicno bez sumnje, kao i zaobilaznica, i sve ostalo sto je uradjeno.
ma samo blento moze biti protiv izgradnje autoputa al kod nas i takvih ima cini mi se
tesko je boriti se sa podmetanjima raznih novinarcica koji dobiju koju marku kad pljuju izgradnju u BiH
Jedna od najpozitivnijih stvari.koja je napravljena zadnju deceniju sigurnooo.Za svu pohvalu Autocestama!
Definitivno jedna od pozitivnih stvari, dokazali su da kad neko hoce onda se mogu postovati i rokovi i vide se rezultati.
Pozitivna stvar jer nisu prosipali suplju kako se nesto moze ili ne moze, nego su radili, zavrsavali kad su rekli i nadam se da ce tim tempom i nastaviti.
Da postoji medjunarodni konzorcij za kontrolu utrosene love, pa hajde, de. Ovako, sto neko rece pola-nama, pola za dzadu. Hadzic, reketas. Ona familijarna grupa vec dokazanih nesposobnjakovica ali vjestih lopuza iz sdp te amidzici, dajdzici, karic,i niksici, sto do juce za cigara namahu, bas lijepo rade pos'o za laguma i to ubrzano jer znaju , oktobar, "crveni oktobar", ce biti potopljen u oktobru mjesecu. A, za clanstvo u EU, je Hrvatska povalila pola vlade. Naci ce se mjesta u Zenici i za ove qu-vine sinove!
Samo daj, samo daj...........
Samo naprijed, Bog vam dao lijepo zdravlje. Dok psi laju (Željko Komšić) karavane prolaze (BiH i SDP BiH).
Što je babi milo to joj se i snilo.
Hvala im što od naših para rade jednu stvar od milion drugih koje su dužni raditi i za koje su plaćeni.
Nije 100mil nego 50 politicarima a 50 za autoput!
Ovo su konkretni potezi,a to je jako bitno za dalji razvoj nase zemlje.Mislim da ce ovo imati pozitivne ishode.
Autoceste su napravile veliki posao u nasoj drzavi i svakako su primjer kako jedna firma treba da posluje.Svaka cast,samo ovako nastavite,nadam se da ce se i ostali ugledati na ovakvo nesto.
ovo je na primjer pozitivno kreditiranje, uslovi odgovarajuci, a vlasnistvo i korist je BiH. Projekti koji ce donijeti ponovno sredstva za vracanje ovih dugovanja, sto kroz porez uposlenih firmi na izgradnji sto poslije kroz putarine. Poznato je odavno da su putevi jedni od najvecih prihoda za svaku razvijeniju zemlju.
jedno 10 tunela na toj dionici....
Kilometri autoputa idu onom przinom kako je i moguce da idu, svi bi mi zeljeli da ono ide brze, ali ne moze nego koliko moze, niti jednom se nije probio vremenski rok cak se i uradilo prije isteka vremenskog roka, i to treba pohvaliti, pa treba pohvaliti da nasi radnici i vecina nasih gradjevinskih firmi koji su udruzeni rade na ovome autoputu!
pardon "brzinom"
ovm imamo izlaz na more, poslije toga nek idu dalje, ka sjeveru i ka granici s Hrvatskom, što nam je granica s EU. Sve traži pare i vrijeme, elem evo para...makar se vidi što rade.
Malo po mao eto i nama autoputa. Jest da cemo imati spojen samo jug i sjever ali bolje ista nego nista. ABd treba i istok i zapad zemlje spojiti, ne znam da li postoji neki plan za to
Treba Mileta pitati
da se Mile pita, mi bi svako u svom toru sjedili..sreća ne pita se pa može samo gledat ovu izgradnju
Ako ništa drugo ceste i tuneli će nam ostati i javno su dobro!
Kada neko radi kako treba i zavrsava posao u roku onda mu se treba obezbjediti i da nastavi sa radom.
Samo naprijed,hocu za tri godine na Peljesac za dva sata da stizem!