Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovim tempom nece zavrsiti auto put za 20 godina
@JALE Jok nego ce mladji LAGUMDZIJE, KOMSICI i BETMENI.
Molim Vas dignite cijenu na 1 € za putnicki auto pa pisanje toliko kosta kod nasi susjeda.
cestarinu podrzavam, ali od ove love se na zalost nece platiti dalja gradnja nego ce ovo mrak progutati. ovoliko se love zaradilo a svi gradjevinari povukli masine i radovi izmedju visokog i kaknja stali jer im drzava duguje 2 miliona.
jako me raduje kad se rade ceste a pogotovo autoputevi u BiH ali ide sporim tempom ovaj autoput.cestarinu potpuno podrzavam jer svi su uveli cestarine pa tako i mi trebamo od kojeg novca se moze dalje da gradi.
Ko li ce se tu zaposliti da sisaju drzavne pare, mozda neki novi mladji TIHICI SILAJDZICI, IZETBEGOVICI, DODIKOVCI ... ITD