Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lars je bio veliki čovjek. Njemu je na ulazu u kancelariju pisalo “Trgovac”, ne direktor ili CEO, nije koristio mobitele/smartphone, imao je papirni kalendar, djelio bonuse radnicima, živio u skromnoj kući sa ženom i djecom. RIP Lars Larsen!
Veliki LARS. Kakav je ovo covjek bio. Poceo od same nule. Zena mu i dan danas radi u maloj radnji gdje je sve pocelo. Nikad za sebe nije htio reci da je gazda, uvjek je govorio da je obicni trgovac. LJUDINA.
Svi smo mi samo putnici na ovom svijetu ha bili bogati ha siromašni, neko drugi nastavi koristiti ono za šta smo se borili.
ada uzeo sam podmetače već, stoga, yebe mi se
nekog rak smlati za 2 mjeseca a neko kuburi po 5 godina
cekaj zar i bogati umiru,ma dajte nemojte mi rec hahhahaha
A ja mislio Jysk švedski.
@bosman345zmaj Danska IKEA
Džaba milijarde ....nema nego ići.
Nisu dzaba, umrijet cemo svi, samo sto necemo svi zivjeti, neki ce prezivljavati.
@POLAT123ALEMDAR Takva nafaka kolega. Za nafakom treba ići, a ne ruke pod guzicu i - ovako se ne može, kriv Alija, Bakir, SDA, Komšić, komunisti.... Svi krivi, samo ja ležim u kući i nisam kriv.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hocel biti kakvig snizenja u Jysku
Steta ode jedan istinski borac za pravdu obicnog covjeka.
Znaci jedini epitet za ovog cobjeka je MILIJARDER! Jbg.
i je li išta ponio sa sobom????? NIJE NIKO NECE NI ON! R.I.P.
@Gegec A GJDE SAM JA TO REKAo??HOcu ti ovo reci..neko kvalitetnije i bolje zivi sa 2 plate po 900KM nego nego sa 5 hiljada!!
život nije mogao kupiti
i bogati umiru, pravda koja nikog ne zaobilazi
Ovaj čovjek treba biti uzor svim ljudima na Balkanu. Ušteđevinu nije trošio već uložio u ideje, nije molio da ga neko zaposli ili da se uhljebi u državnoj firmi već napravio svoju. Sad umro kao multimilijarder, dao priliku mnogim mladim ljudima da isto tako ostvare ušteđevinu radom za njega, a svoju porodicu do desetog koljena doživotno osigurao.