Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Marić je potvrdio naše informacije da Šume RS planiraju podići novi kredit od 5 miliona maraka." Pa i ono po čemu se prepoznajete uništiste. Čovjek kada bi vam dvije ovce dao da ih čuvate, jednu bi izgubili, a za drugu kredit digli.
@dokjeovacabiceivune Pa kada su razroki ili bi dupetom na dvije stolice. "I kao što je Pašić (Nikola) nekada razmišljao za čiji brod treba privezati svoj čamac, tako sam i ja danas ubijeđen da RS svoj čamac treba privezati za brod koji se zove Srbija. Srbija treba da bude geopolitička orjentacija za RS". rekao je Govedarica.
Za to vrijeme Dodik teferiči... Tradicionalni 52. po redu Kočićev zbor nije prošao bez tradicionalnih muzičkih nastupa pod šatorima. Na Manjači su tako pjevali mnogi narodni i folk pjevači, a mikrofona se uhvatio i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. Dodik je zapjevao sa "Gocijem", a poljubio je ruku pjevačici Ćani. Muzičari mu nisu ostali dužni pa su i oni njemu zapjevali "Republiku Srpsku otkada postade, najbolje od sviju braniš, Milorade..." :)))
@AdminDudlaDrinskom Pokradoše vam banke, željeznica, potrošili pare od prodaje telekoma, rafinerija, Česi pobjegoše iz termoelektrane, zdravstvo bankrotiralo, robne rezerve bankrotirale, a evo jutros kažu i šume propadoše. Vama čovjek ne treba cuku dati da je čuvate. Upropastiste državu kao paraziti.
-Ja mu logike, znači to mjesto pripada zločinačkoj udruzi SNSD i oni komotno na to mjesto postave - P O Š T A R A ili VODOINSTALATERA .... I budala takav cirkus i lakrdiju poredi s zapadnom civilizacijom ... Nikakvo čudo nije što BOT nije u stanju naplatit dugove, valjda i to ide po partijskoj liniji - TKO JE ČLAN snsd TAJ NE MORA DUGOVE PLAĆAT ... Valjda je to ta logika . . . ! ! !
Jeste primjetili da jos kise nema a sume gore😁😁😁😁😁
Kakve sume srbske pa ima i drugih naroda u genocidki koji imaju svoju sumu pa bi sad trebalo da se zovu i sume muslimanske i sume katolicke i sume jevrejske i sume romske i svih ostalih koji tu zive.Pa ovaj prefiks srbski i u wc-u je zaista diskriminirajuci za sve ostale stanovnike drzave BiH.Po meni to treba ukinuti pid hitno!
Izvinjavam se zbog nepovezanosti sa temom, ali molim sve iskrene patriote da procitaju i ovu nevjerovatnu vijest o gubicima Elektroprivrede koja je koliko znam od dolaska Radocicevih ljudi na njeno celo prvi put otisla vjerovali ili ne U MINUS. Iako dusu uzimaju narodu, osim od HDZ-Hrvata. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/58865/kako_je_elektroprivreda_bih_potonula_u_milionski_gubitak_radonchicev_pulen_dzemo_borovina_prodavao_struju_aluminiju_po_33_a_kupovao_na_berzi_po_120_eura.html
"Marić kaže da su ta sredstva do njegovog dolaska na mjesto direktora bila duplo veća, a budući da su zakonski okviri za mogućnost naplate prošli, izvršen je otpis 16 miliona." .. kome to možeš otpisati 16 miliona .. de i meni otpiši
kakvih crnih firmi sve sverceri građom...
Nisu samo bošnje, šiptari i ustaše rušili Jugoslaviju i njenu privredu.
Poklanjali šumu kao da je njihova lično...većina dužnika ugasile firme i naplatiće ništa!
Ode šumska u p'stečaj, što bi drug Kurčubić reko' xD