Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam primjedbu: zasto Bakir nema zelenu kravatu? Coviceva je crvena, Ivaniceva je plava... a Bake? ;)
Ufleko zelenu, kad je kuso u Sebije!
Ha ha ha, sve je im'o nista im'o nije. ;)
Nisam ni sumnjao,posto su sva trojica 'vicni' sa bankama.Ivanic dobro privatizovao 'Kristal banku' za 1-nu km,Bakirov ahbab direktor Razvojne,a Coviceva cerka od nedavno zaposlena u CBBIH.
Pa cura studirala u kiseljaku
Da je,bog d'o.Najgore je sto je studirala u Becu,gdje joj je stan kupio Lijanovic za uslugu neplacanja pdv-a od 30 miliona km.Bio je Covic i osudjen za ovo,mislim na 5 godina,ali pokradose dokaze i spise prilikom prebacivanja predmeta u Sarajevu.
Svim komentatorima ovog članka: niste vi ni zaslužili bolje nego što imate...
Gledaj ljepotana nasih!
JOJ EVO BOAKE POKRIVAA VREĆE I VREĆE FORUMOOAAAAA....JOOOOOJ BIĆE I ZA ČEVLJOANOVIĆOA......AH JOOOOOOJ
bbi po več koi put organizuje ove miliardere da lovu ulože u proekte koi pretstavljaju oni banka pa zašto sami ne ulažu novce kad su ti proekti tako profitabilni
Zato sto to nije posao jedne banke.
Aaaa pa zar imaju toliko para pa da budu sponzori ccccc, milioni se okreću ko janje na ražnju. njamnjam
I onda kažu da smo siromašna i nerazvijena zemlja. Nađite ijednu državu da plaća istovremeno tri predsjednika koji usput ne služe ničemu osim za vlastito dobro.
Wow... Kako dubokouman komentar
bakir od njih sviju je najjaci biznismenhahahhhh
njih tri se utalili pa sponzorisu od svojih para? ...ma normala, budjet majka