Već danas
59

Praznična kupovina u Amko komercu: Popust 10% i posebna ponuda za Bajram

Amko komerc
Amko komerc
Dok se približava Bajram, najvažniji praznik za muslimane širom svijeta, jedna od tema je radno vrijeme i posebne ponude koje očekuju kupce u supermarketima. Poznato je kako se za praznike pripremio Amko komerc.

Iz Amko komerca su potvrdili da svi njihovi supermarketi neće raditi u nedjelju, 16. juna, kada se obilježava prvi dan Bajrama. Ova odluka donesena je kako bi zaposlenici mogli provesti praznik sa svojim porodicama, jer kako ističu iz kompanije, zaposlenici su najbitniji.

Osim prilagođenog radnog vremena, Amko komerc je pripremio posebne bajramske cijene i sniženja za svoje kupce. Posebno danas (14. juni), svi kupci mogu iskoristiti jedinstveni popust od 10% u svim Amko trgovinama.

Ovo je idealna prilika za sve one koji žele obaviti prazničnu kupovinu i uštedjeti.

Posebna pažnja posvećena je bajramskoj trpezi. U ponudi su proizvodi po sniženim cijenama koji su neizostavni dio pripreme tradicionalnih jela i kolača. Ovaj period je savršena prilika za sve da kupe potrebne namirnice za pripremu bajramskih specijaliteta, a uz popust od 10% danas, kupovina će biti još povoljnija. Amko komerc se pobrinuo da ponuda bude raznovrsna i prilagođena potrebama svih kupaca, kako bi svi mogli uživati u bajramskim delicijama.

Kolektiv Amko komerca želi da vam Bajram protekne u zdravlju i dobrom raspoloženju – Bajram Šerif Mubarek Olsun.