Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vama niko ne valja! sta fali ovoj liniji? svaki bi drugi gradjani (bilo koje zemlje) ovo shvatili kao jedan veliki "plus", sto ce nam (i onako jako mali) aerodrom biti "bogatiji" za jednu destinaciju, sa kojom svaka linija na svijetu zeli imati redovnu konekciju - ne, nama ovo smeta, opet je kriv Bakir. znate sta, jednim ne bas malim dijelom smo mi za ovi nasu situaciju i sami krivi!!!! Slobodno sad udarajte minuse ali ovom vam je ziva istina!!!!!!!
Samo smo mi i krivi za danasnju situaciju, niko drugi.
Doha, Katar, direkt Poljine :-)
A gdje je to??jel pored Kaknja????
Dragi Bosanci i Hercegovic: od 16 maja 2016 i CZECH AIRLINES uvodi direktnu liniju PRAG - SARAJEVO. Osim toga, Alitalia je najavila uvodjenje direktne linije RIM - SARAJEVO. Takodjer, Transavia razmislja o direktnoj liniji AMSTERDAM - SARAJEVO.
Nek' Quatar Airways kupi BH Airlines, pa nek' se malo zrakoplovstvo razvija i kod nas. U suprotnom, od domaćih letova imat ćemo samo golubove i vrapce.
Blago političarima i tajkunima, evo još jedna pogodnost za poslijeratne bogataše.
Ne seri kad voz stoji. Ovo je idealno za oko 150.000 BiH gradjana koji zive u Australiji! Sa samo JEDNIM PRESJEDANJEM u Dohi ili Dubaiju je moguce doci do Australije, Novog Zelanda i CIJELE AZIJE. ODLICNO!
@Sarajevo_sg bla bla-pričam ti priču! EVO GA JOŠ JEDAN UBLEHAŠ VJEROVATNO PRISTALICA SDA. Prepoznala sam gapo riječniku. Čuj ,,ne seri.......... pa naravno da ja to ne radim, ko će nadmašiti tvoju majku u sranju u trenutku kada je tebe takvog klupana izasrala. Ugodan dan, gospodine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo da lakse izadjemo iz zemlje
ima li ista za Trebinje?
Air Srpska za Pjong Jang.
Jesam li ja jedini koji misli da bi trebali gledati da prvo sredimo letove po Europi a ne Arabiji? Umjesto da gledamo da uvedemo letove prema Becu, Berlinu, Pragu, Barceloni, Londonu i sl mi ganjamo neke tako Arabske kamilojebine....
...u palmu na kolače, pa u dubai na kafu. ručak u sen tropeu a večerica u "carpe diem" na hvaru. usput mahneš demi mur u prolazu i oko 23:00 trolom sa ajrodroma kući "ukrpe". valja sutra na poso. sbajle te na poslu pitaju, ša ima đes juče bio. a leto tamo-vamo, j­ebajiga.
To otvaraš za šupljiranja???:))))
Jos kad BiH kupi svoj prvi avion 2078 i osnuje prvu avio kompaniju..i napravi prvi avio let..pa gdje ce nam kraj biti?!
U Kataru socijala 7000eur - 8000eur pa moze im se.
javi mi ako budu kakvih djevojki iz katara da ih zenimo. Ubi se rintajuci
o ovom se govori vec 2 godine i nista..i ovaj put ce da isprelaze bosnje kao bugarin curku
pa arapi ulazu navodno 4,5 milijarde, prvi korak je ovo linija, joj sad kad navale, neka samo ih po dzepu :-)
@pascal U Minhenu sam se uvjerio u nesto sasvim drugacije. SA LJUDIMA TREBA ZNATI, a ne smao "daj pare". Usluzi ga kako treba, pa ce ti dati.
Ja se sjecam potpuno iste vijesti prije tacno godinu dana. I na kraju jedno veliko NISTA.
Qatara je vec platio slot prosle sedmice Aerodromu Sarajevu, a Aerodorm je te pare preusmjerio na prosirenje rulne staze ( oko 3.2 miliona KM).
Ova linija ce nam trebati 2022.
Zasto?
Bitka za trziste sa Etihadom i Emiratesom. BiH ima oko 200.000 zitelja u Australiji, Novom Zelandu i Australiji, sto je sasvim ok za 2 leta sedmicno ili oko 25.000 putnika na godisnjoj bazi ili oko 20 miliona € prihoda.