Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovih privrednika (čitaj gazdi) mi je najviše žao... Trideset godina rade na crno, kradu državu, plaćaju radnike malo ili nikako, e sada daj mu i struju džaba da bi im djeca vozila Bentley (jer više nije zanimljiv audi i mercedes najviše klase)...Samo treba derati što veću cijenu struje a ne dati mu da poskupi proizvode..
Usruze nje poslodavaca😄😄😄??? MAFIJASA Ovaj se nakrao u TAS u ko niko a ovaj Nenadic boze sacuvaj. Ko vas ne zna tesko njemu.jer su u sprezi s vlastima i sve 3 politike kukala im majka. Ko mi levati i nista ne znamo koliko muzu i sikaniraju radnike. Jadovi.
A ako poslodavci ostanu bez struje, sta onda?
Vazda je bilo ko ima i moze ko nema nek umre
Ne razumijem snagu koju udruzenja imaju , cuj udruzenje
Odmah zabraniti rad ovom udruzenju robovlasnika, nakon toga ispitati porijeklo njihove imovine i kako su stekli istu. Kakva je njihova uloga u unistavanju drzavnih firni zajedno sa uredom za privatizaciju. Kakvo je stanje radnicki prava u njihovim firmama i uslove rada. Takodje ispitati njihovu povezanost sa stranackim pajdasima kod dobivanja poslova na javnim nabavkama itd itd.
Kupte struju od drugog dobavljaca na slobodnom trzistu. I struja je roba kao i sve ostalo
Kupili bi oni da ima povoljnije, to je sasvim sigurno.Neki su kupovali pa su vrlo brzo odustali. A kad njihovi proizvodi poskupe pravdaju se izmišljenim poskupljenjem struje,
Nemojte potpisivati, kupite jeftinije negdje drugo (ako ima)...
Ovi su ubaceni u EP da uspore rast ekonomije FBiH. Hvala trojkasi.
Hebes ga mora rudar imat vecu platu od doktora ili profesora....
Privatizujte rudnike, pa ćete imati struje za badava. Ovako 1/4 se iskopa, a traži plata doktorska