Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda ne piju ovih sto praktikuju po najnovijim uputama iz Saudijske Arabije .......cak i pjesma stara kaze "Vino piju nane age Sarajlije" ...ne zelim da provociram nikoga ali bio sam u Kuwaitu na party-ju gdje je alkohol zabranjen zakonom i pio sa domacinom vodku ...u Bahreinu isto sa cetvoricom Saudijaca u hotelu se obloko .....tako da spustite se malo i svoje zito meljite ....pustite se pametovanja i nametanja sta i kako drugi treba da rade
Eto @reuf ti si gospodin , glas razuma i ti ces me prosvijetlit. Garant nisi dalje dobacio od Stupske petlje. Zato i tonemo sve dublje jer nas takvi kao ti vode . FUJJJJJJ
Fiju u Islamu nema prisile, znaci svako je odgovoran za svoja djela ja nikada necu nikome reci da ne bi trebao piti (a znam ih i ja poprilicno) jer je to njegov izbor. Ja ne pijem i to je moj izbor.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vi novopeceni vjernici,drzite se svog ubjedjenja i ne serendajte sta i kako neko treba da zivi...svako svoj put bira.Kome je do serijata i slicnih stvari...pravac za Saudijsku!
U ratu smo gpvorili Boze cuvaj nas od muslimana.92
@reuf. ovdje si jedino ti balija jer ako se vec predstavljas kao vjernik,onda bi trebao znati da u islamu nema prisiljavanja nekoga na nesto....da ce svi odgovarati za svoja djela.Kazes starosjedilac?Hoces da kazes da nasi stari ljudi nisu pa cak i kad dodju iz dzamije,aksamluciti uz 2 dl rakije?!Nije sigurno ni tvoj dedo (ali malo sutra nije).Mani se Reufe pametovanja o religiji za 500 KM mjesecno (toliko se iskrenim valjda sad dobija ako se uspijes probiti do prvog safa).Cast svim vjernicima bez obzira na religiju,jer oni ne mogu biti losi ljudi.Ostale sto se prodaju nataknem samo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel krmetine jos bilo? Pocrko svak ko je bio u organizaciji ove sejtanske rabote.Fuj idoti pijani...
Pregledah slike i zaključih, hrpa luzera, izgubljenih sitnih duša, niskih moralnih vrijednosti. Katastrofalni primjeri "uspješnih" ljudi.
rijec spiritus je nastala od rijeci spirit
ovo za reufa: u kojem svijetu ti zivis reufe, o kojim vjernicima ti pricas?? i na kraju odakle si? i sta podrazumjevas pod "vjernik"? najvjerovatnije po tvom nekom ubjedjenju, a u sarajevu su uvijek proslavljali bilo sta uz casu dobrog vina, ili nekog drugog pica. grijeh nije u picu nego u covjeku. ko te tjera da se napijes ko idiot, od jedne case ti ne moze nista biti. ma kao ti jos malo neces ni u apoteci uzimati alkohol za ciscenje rana, jer gluho bilo grije je, nije po sarijetu. a mi nemamo serijat hvala nebesima.
esmaseh kod nas su sad najveci vjernici oni koje u tackama pjane vozili kuci a sad se groze na ovakve manifestacije
drugi put recite da će biti, a ne da je bilo, šta sad treba samo da gledam kako je neko drugi uživ'o :(
Ebo akohol droga je Bog.
festival bolesti raka i šizofrenije
Vječiti mister BiH Dejan Radović i pazi sad ... VODITELJICA Tanja Đurović... ............. :D
Nidje nikog. Raja ce jos malo pa i doci pameti.
Uvjek sam za dobru sljivu ,nemoras me dvaput zvat..!
Samo nek je veselo.
Majku vam cafirsku, u Sarajevu ste nasli praviti sajme alkohola. Mrs pogan
Oj ulice i ti si pijana...