Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jucer mi postar ubaci u sanduce zutu obavijest o pristigloj posiljci, koju nije ni nosio sa sobom (folija za mobitel) kako znam, jer sam ga vidio kako ubacuje. Morao sam otici u postu da platim onih novih dodatnih 1.80 KM za njihovu dostavu koju opste ne rade. BHPosta najvece zlo!
@zasarajevo da, sa ebay-a platio 1.20$ i doslo u koverti naravno
Meni jutros dodje prazna koverta, a lagano postar naplati 1,80KM! Prvo sam njemu, a sad cu ovom kosookom preko wish-a, familiju javno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sreća pa su samo tri bicikla kupili, da je više, podigli bi dostavu sa 1.80 na pet maraka
divi faca
Koliko je FAhrin Čibukćić ''oprao'' na ruke novaca???????
eli ste glas pa vam kroje kapu. da je fond ko što nije investirao bi nove kontejnere, sanitarne deponije, sisteme za obradu voda, itd., ali za to treba imat mozga aali kod nas je dovoljno koja si stranka i koja je na vlasti i možeš sve
Ugovoreno preko Budnjo doo? 🤔
Bh posta... ma mame ima ga malo...
Mujić kao SDA, Čibukćić kao SBB, kakvo bratstvo. Nego, šta bi s onom zgradom, jeste li iskeširali Novaliće.
Mirsad Mujic kojega je u BH Postu doveo Amir Zukic kao svog igraca, Mujic kojega je Zukic uvukao i u nadzorni odbor ALUMINIJA da potpise gazdi Primorcu ono sto bi mu malo ko smio potpisati. Kada je postao direktor BH Poste Mujic je postao ozbiljan igrac, napravio je prave pare sa Naserom Oricem od zaposlhavanja do tendera koji su Naserova slecijalnost.Ucinio je par ustupaka recimo Osmici, Novalicu, Cesiru i nekim u MUP, sto cesto spominje, tako se zastitio od istraga
Pa gdje je ovdje auto i taj motor? Samo ove budale ja vidim.
Jebote ziot iz koje kanalizacije su ih izvukli....?
Ovaj Mujic direktor dobro se obogatio u zadnje vrijeme, kazu da je vec dugo sa Naserom Oricem u punom talu, a da im je ta BH Posta dobra krava muzara. Tu ima mnogo materijala za tuzilastva i policijske agencije. Mujica je u BH Postu doveo Amir Zukic, tada je bio anonimni kokuz iz jednog sela kod Kiseljaka Dok se oni bave sobom Mujic i Naser uzimaju lopatom, sve uz selame i uz SDA.
1.80KM po 1.80KM...električni točak.
Gofno niz Mamutovac, poštar sa el. biciklom uz Mamutovac!? Vozdra kolega žuti, vozdra, žurim!
tri elektricna bicikla!?!? pa bogte sta ce s tolikim biciklima i autima
Jel BiH samo Sarajevo, mamu vam lopovsku, šta je sa ostalim gradovima!! Nabijem vas na džonija za svaku 1,80 km koju mi naplatite.
sem ove plavke, likovi su da im se struja odmah isključi za sva vremena i na autima i u kući