Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje je nikako ne raditi
Najbolje je raditi što voliš. Onda je posao odmor.
Više dužih
Više dužih uz još jedno bolovanje od 3 mjeseca.
šta je bolje - jedan duži ili više kraćih? hmmm, cijenjene dame, šta vi mislite?
Samo nek je redovan.
Iskreno sve zavisi od posla koji obavljaju. Ovima iz vlasti ne treba dati niti jedan jer oni ionako dolazei odlaze kako im se cefne, a plata ide uredno a meni na poslu zbrajaju minute i drze predavanje ako fali koja.
Sad ne znam dal bih uzeo u komadu svih sedam dana odmora il bi ih razgodio od tri četiri puta...
Sta kazu zene? Jel bolje jedanput duzi ili nekoliko puta al' kraci?
Budzetlije-uhljebi najbolje odmaraju..Vise duzih , a na poslu vise kracih
Hahahhaha jest to ko ima godisnji 😂 Kako se ono kaze: Nisam htio raditi od 8 do 16h pa sad radim za sebe u svom na svom 0-24h hahaha, naravno svih 365 dana u godini..
Hahahhaha jest to ko ima godisnji 😂 Kako se ono kaze: Nisam htio raditi od 8 do 16h pa sad radim za sebe u svom na svom 0-24h hahaha, naravno svih 365 dana u godini..
Ne može se ovo generalno gledati. Neko voli duži, neko kraći, nema tu šablona.
Nisam pročitao tekst,ali je najbolje mjesečno odraditi 3,4 posla ostalo odmarati.Svakako ne mislim na svakodnevni monotoni posao..
Tri mjeseca odmora rasporeden tokom cijele godine ... Sad sam na odmoru ovu heftu ....
Najbolje više odmora od rada.
Najbolje kad firma radi a ja ležim
najbolje dva duža i što više bolovanja